hu en
2013. Augusztus 05. 11:00  -  Acsai N. Ferenc   -   Fotó: vidi.hu
HETI BEHARANGOZÓ
A Pécs ellen folytathatjuk remek sorozatunkat

Vasárnap este Sóstón fogadjuk a piros-feketéket a bajnokság 3. fordulójában, a Vidi II szerdán szintén a Sóstói Stadionban játszik az Ajka ellen felkészülési mérkőzést.

OTP BANK Liga, 3. forduló
2013. augusztus 11. (vasárnap), 18.30 óra: 
Videoton FC - PMFC-Matias (TV: SPORT 2)

A bajnokság 3. fordulójában hazai pályán fogadjuk a Pécs csapatát. A baranyai együttes nem kezdte túl jól a szezont, az első fordulóban otthon a Ferencvárostól, a másodikban idegenben a Pakstól kaptak ki 2-1-re, mindkét meccsen Koller volt eredményes a piros-feketéktől. Az előző idény utolsó fordulójában találkoztunk velük legutóbb, amikor meglepetésre 2-1-re győztek Sóstón.

NB III - Felkészülési mérkőzés
2013. augusztus 7. (szerda), 17.30 óra:  Videoton FC II - Ajka

A Vidi II a múlt héten két edzőmeccset játszott, szerdán a Sóstói Stadionban 3-0-ás vereséget szenvedett a Csákvártól, szombaton viszont 2-1-re győzött Csepelen. Második csapatunk szombat óta új vezetőedzővel, Vítor Campelos-sal készül az augusztus 18-án esedékes, Dabas elleni szezonkezdetre.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek