hu en
Jegyinformációk a 2023-as őszi szezon hazai OTP Bank Liga mérkőzéseire

Cikkünkben minden fontos információt megtalálsz a hazai mérkőzésekre szóló jegyvásárlásról. 

Az új szezon első hazai mérkőzésén, augusztus 5-én az FTC ellen lépünk pályára 20:00 órakor, míg az utolsó őszi hazai bajnokinkat decemberben a Paksi FC ellen játsszuk. Csapatunk őszi menetrendjét ide kattintva találod. 

Felhívjuk figyelmedet, hogy a rendőrség által kiemelt kockázatúnak ítélt mérkőzésekre a jegy megvásárlásakor meg kell adnod nevedet, valamint születési helyedet és születési idődet. Kérjük, fokozottan figyelj, hogy pontos adatokat adj meg, mert a stadionba való belépéskor a biztonsági szolgálat ezt ellenőrizheti. A nem kiemelt kockázatúnak minősített találkozók esetén sem online, sem személyes vásárláskor nem szükséges személyes adatok megadása! A kedvezményes jegyre jogosító okmányokat feltétlenül tartsd magadnál! 

A Jegymester Kft. online jegyvásárlás esetén jegyenként 399 Ft-os kezelési költséget számít fel. Az online jegyvásárlásról és a regisztrációról további információkat a Jegymester oldalán, ide kattintva érhetsz el.

Jegyárak

Klubunk nem változtatott a 2022/2023-as szezonban alkalmazott jegyárakon, a Ferencváros és az Újpest elleni mérkőzések pedig továbbra is kiemelt találkozóknak számítanak és így azok más árkategóriába esnek.A B-szektorok, valamint a D4, D5, D6 szektorok a jegyfogyás függvényében kerülnek megnyitásra.

A kedvező árú Lounge jeggyel nem mindennapi futball-élményhez is juthatnak vendégeink, hiszen a stadion fedett főlelátójának legjobb részéről élvezhetik a mérkőzést. A részletekért kattints ide!

14 év alatti gyermekek számára elővételben a jegyértékesítési pontokon a D1, D2, D3, illetve RBD szektorokba 0 forintos belépők válthatók, mérkőzésnapon a helyszínen a jegyek 1150 forintba kerülnek. 14 év alattiak számára online és a Jegymester Kft. partnerirodáiban nem lehetséges a 0 forintos jegyvásárlás. Egy vásárló maximum két darab gyerekjegyet igényelhet. A gyerekjegy vásárlása alkalmával, valamint meccsnapon a beléptetőkapuknál a belépési jogosultság ellenőrzésre kerül! A Lounge-ba teljes áron, az A- és C-szektorokba kedvezményes árú jegyek vásárolhatók a 14 év alatti gyermekek részére.

Mozgáskorlátozott szurkolóink számára a mérkőzésre ingyenes a belépés, de 0 forintos jegyet nekik is váltaniuk kell. Mozgáskorlátozottak kísérői csak abban az esetben válthatnak kedvezményes árú jegyet, ha kerekesszékkel közlekedő mozgáskorlátozottat kísérnek a mérkőzésre.

Felhívjuk figyelmedet arra, hogy az RBD szektorban a csapatot buzdító ultracsoport állva szurkol és különböző szurkolói kellékeket használ mérkőzés közben (zászlók, drapériák), így a jegyvásárlásnál ezt kérjük vedd figyelembe.

A vendégjegyek ára online elővételben, valamint meccsnapon a helyszínen is megegyezik a teljes árú, 4-es kategóriás hazai jegyárainkkal.

 

Jegyértékesítési pontok és nyitvatartási idők

Helyszín Cím Nyitvatartás 
VidiShop 8000 Székesfehérvár,
Csíkvári út 10, Sóstói Stadion

Hétfő, szerda, péntek
10:00 - 17:30
ebédszünet: 13:00 - 13:30

Fehérvári Jegyiroda 8000 Székesfehérvár,
Oskola u. 2-4. (Hiemer-ház)
Hétköznap: 9:00-18:00,
Szombaton és vasárnap:
10:00-18:00
Petőfi Kultúrtanszék 8000 Székesfehérvár,
Arany János utca 22.
Hétköznap: 12:00-18:00
Internet az online jegyvásárláshoz kattints ide!

 

Kompenzáció

A 2022/23-as tavaszi idényben a május 20-i ZTE elleni meccs megtekintése a C és D szektorokból ingyenes volt, ezért azok a bérletes szurkolóink, akiknek a 2022/23-as éves, vagy a 2023-as tavaszi bérletük ezen szektorok valamelyikébe szólt, az őszi szezonban bármelyik hazai mérkőzésre kettő darab ingyenes jegy kiváltására jogosultak a C5, a C6, a D1, a D2 és a D3 szektorokba.

A jegyek kiváltása csakis online lehetséges a jegymester.hu oldalán, ahol a meccs és hely kiválasztását követően a "kupon beváltása" gombra kell kattintani. Az első jegyet a 2022/2023-as éves, vagy a 2023-as tavaszi bérleten szereplő vonalkód számait balról-jobbra, a második jegyet a bérleten szereplő vonalkód számait jobbról-balra beírva lehet aktiválni. A 2 db jegyet két különböző mérkőzésre is lehetséges kiváltani - ez esetben meccsenként egy-egy darab jegyre jogosult a bérlettulajdonos. A regisztrációs jegyek technikai bérletekkel nem vehetők igénybe.

 

Javasoljuk, hogy jegyeiteket lehetőség szerint online váltsátok meg, így elkerülhetitek a sorban állást, és kényelmesen, bármikor hozzájuthattok a belépőhöz, akár a meccs napján is! 

Székesfehérváron az IBUSZ utazási irodában, országosan több, mint 50 Jegymester-partnerirodában kaphatók a Vidi-jegyek (a teljes listát ide kattintva olvashatod).

A Jegymester Kft. ügyfélszolgálata szurkolóink kérdéseit az alábbi e-mail címen fogadja: info@jegymester.hu

Várunk téged is a Sóstói Stadionba!

 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek