hu en
2021. Március 11. 10:00  -  MOL Fehérvár FC   -   Fotó: molfehervarfc.hu
GYEREKSAROK
Gyereksarok - kifestők

Színezz otthon Stoplival!

Legyen akárki az ellenfél, érjen el bármilyen eredményt csapatunk, a gyereksarok töretlen népszerűséggel üzemel a MOL Aréna Sóstóban minden hazai mérkőzésünkön. Legfiatalabb szurkolóink lelkesen próbálnak ki mindenféle játékot, de itt lehet találkozni sérült, vagy eltiltott játékosainkkal, valamint kabalafiguránkkal, Stoplival is!

Mindenki kedvenc rókája most otthon készül arra, hogy újra együtt szurkolhasson fiatal szurkolóinkkal, azonban így sem maradnak a gyerekek vidis elfoglaltság nélkül, hiszen készítettünk számukra néhány érdekes kifestőt. A szülőknek mindössze annyi feladata lesz, hogy nyomtassa ki a pdf kiterjesztésű fájlokat, és indulhat a móka!

Elő a ceruzákkal, zsírkrétákkal és festékekkel! Színezd ki az ollózó Bolla Bendegúzt!

Stopli is már húsvétra készül! Színezd ki a csapat kabalaállatát és húsvéti tojásait. 

Legyen szó kapusról vagy támadóról, a Vidi játékosok mindig akcióban vannak! Fesd ki a labdára vetődő kapust, vagy az épp kapura célzó csatárt!

Új kifestőnkben Niko már a kapust is kicselezte, már csak az üres kapuval áll szemben - garantált a Vidi-gól! Színezd ki csapatkapitányunk alakját legújabb kifestőnkben!

Színezd, rajzold akár saját képedre a labdával megiramodó Vidi-játékost, de természetesen kedvenc labdarúgódat is életre keltheted a papírlapon, színes ceruzáid, vagy krétáid segítségével!

 

Hajrá, Fehérvár! Színezd ki városunk nevezetességeit, valamint címerünket!Színezz életet a klub otthonába, a MOL Aréna Sóstóba!

Elő az ecsetekkel vagy a színes ceruzákkal! Színezd ki klubunk kabalaállatát, Stoplit!

 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek