hu en
2013. Augusztus 04. 19:43  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
EDZŐI ÉRTÉKELÉS
José Gomes: "Mindkét csapat játékosait dicséret illeti"

A két csapat vezetőedzője a mérkőzés után értékelte a látottakat.

José Gomes: "Jól kezdtük a mérkőzést, jobban, mint a Ferencváros. Ennek köszönhetően sikerült gyorsan megszereznünk a vezetést. 0-1 után megváltozott a meccs, kiegyenlítettebb lett a játék, mindkét kapu előtt kialakultak gólhelyzetek, a Ferencvárosnak két nagy ziccere is volt. A mérkőzés vége felé akár további gólokat szerezhettünk volna. Mindkét csapat játékosait dicséret illeti, hiszen ilyen melegben, közel 40 fokban, nagyon nehéz focizni, ráadásul ma délután mindkét együttes jól játszott. A mi csapatunk külön dicséretet is érdemel, hiszen a játékosok nagyon bátran játszottak, és maximálisan betartották a taktikai utasításokat."

Ricardo Moniz: "Nagy csalódás számunkra a szezon első hazai mérkőzésének végeredménye. De, ha mélyebben elemezzük a meccset, akkor azért több pozitív dolgot is láthatunk. Például, hogy sok helyzetet sikerült kialakítanunk, igaz, az már nem jó dolog, hogy ezek közül egyet sem értékesítettünk. Böde egész héten sérüléssel bajlódott, ezért nem került a kezdőcsapatba. Megpróbáltuk Holman beállításával és Besic középpályán való szerepeltetésével meglepni ellenfelünket. Sajnos az elején egy egyéni hibából gólt kaptunk, ezután pedig hiába támadtunk sokat, nem sikerült egyenlítenünk. Félidőben kockáztattunk, hiszen nem terveztük, hogy 45 percet játszik majd Böde, de muszáj volt pályára küldeni. Somaliat is feltoltuk csatársorba, azonban így sem sikerült egyenlítenünk. A kiállítás és a 11-es pedig végleg megpecsételte a sorsunkat."

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek