hu en
2022. Szeptember 01. 15:16  -  Ballai Bence
Játékosmegfigyelő-, és játékosügynök-regisztráció

A Fehérvár FC hazai mérkőzéseire jegyet igénylő játékosmegfigyelőknek és ügynököknek az alábbi űrlapot kell kitölteniük. Mindenki kizárólag saját részére tud jegyet kérni a mérkőzésekre. A regisztráció önmagában nem jelent automatikus belépést a kiválasztott mérkőzésre, kérjük minden esetben várja meg a jegyek e-mailben való értékezést vagy felmerülő probléma esetén kollégáink jelentkezését. A Fehérvár FC -  Mezőkövesd Zsóry FC mérkőzésre a jelentkezési határidő: augusztus 24. (csütörtök), 10:00 óra. Köszönjük az együttműködést.

Scouts and agents requesting tickets for Fehérvár FC home matches should fill in the form below. Each person can only request tickets in their own name for a match. The registration does not mean automatic entry to the requested match. We kindly ask for you to wait for our colleagues to respond. The registration deadline for the match: Fehérvár FC - Mezőkövesd Zsóry FC is 24th Aug 10:00 am. Thank you for your cooperation!

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek