hu en
2021. Július 05. 10:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Legyen klubunk vendége a Loungeban!

Szurkoljon kiemelt helyről a Fehérvár FC-nek a Sóstói Stadionban!

A 2023/2024-es szezonban is várja szurkolóinkat a Sóstói Stadion főépületében található, 1000 négyzetméteres, 600 fő befogadására alkalmas Lounge!

Amellett, hogy a fedett főlelátó kiemelt részéről élvezhetik a mérkőzést az itt helyet foglalók, számos további előnnyel jár a Lounge:

//  Elegáns, minden évszakban klimatizált belső tér
//  Gyereksarok a legkisebb Vidi-szurkolóknak
//  Prémium választék a büfékben
//  VIP-parkolóból nyíló VIP-lobbyn keresztül való belépés
//  Wifi-hozzáférés

Hasznos tudnivalók, amennyiben ide vált jegyet/bérletet:

// A Lounge a mérkőzés előtt 1 órával nyit
// A pultoknál bankkártyás és készpénzes fizetés is lehetséges
// A Lounge szintre a belépő megvásárlása korosztálytól függetlenül mindenki számára szükséges; a jegyek, illetve bérletek ára parkolóhelyet és catering szolgáltatást nem tartalmaz

Jegyárak

Klubunk nem változtatott a 2022/2023-as szezonban alkalmazott jegyárakon, a Ferencváros és az Újpest elleni mérkőzések pedig továbbra is kiemelt találkozóknak számítanak és így azok más árkategóriába esnek. Bővebben a jegyinformációkról ide kattintva olvashat! A következő hazai mérkőzésünkön augusztus 27-én, 19:30-kor a Mezőkövesd Zsóry FC együttesét fogadjuk.

  Jegy Kategória
  Elővételes/Online Helyszíni

   Normál mérkőzés

9 200 Ft 11 200 Ft

   Kiemelt mérkőzés (FTC, Újpest FC)

11 500 Ft 13 500 Ft

A Jegymester Kft. online jegyvásárlás esetén jegyenként 399 Ft-os kezelési költséget számít fel. Az online jegyvásárlásról és a regisztrációról további információkat a Jegymester oldalán, ide kattintva érhetsz el.

Bérletárak

Az OTP Bank Liga 2023/2024-es szezonjának első hazai mérkőzését az FTC ellen rendezzük (08.05., szombat, 20:00), az ősz folyamán pedig a Sóstói Stadionban fogadjuk a Mezőkövesd, a ZTE, az MTK, a DVTK, az Újpest, a Kecskemét és a Puskás Akadémia együttesét is. A bérletvásárlásról bővebben ide kattintva olvashat!

2023-ban egész szezonra szóló bérlet nem kerül értékesítésre. Ahogyan korábban már jeleztük, klubunk és az önkormányzat jelenleg is tárgyal a Sóstói Stadion további működtetéséről, ezért a 2023/2024-es szezonra csak féléves bérletek kerülnek értékesítésre. Amennyiben a megállapodás véglegesítésre kerül, tájékoztatni fogjuk szurkolóinkat a szezon második felére vonatkozó bérletvásárlási lehetőségekről a Sóstói Stadionba.

A bérletértékesítés július 19-én, szerdán 10 órakor kezdődik.

  Bérlet Elővételes/online
  Teljes ár Kedvezményes

   2023 ősz

69 900 Ft -

Jegy- és bérletértékesítési pontok és nyitvatartási idők

Helyszín Cím Nyitvatartás
Sóstói Stadion, VidiShop 8000 Székesfehérvár,
Csikvári út 10.

Hétfő, szerda és péntek 10:00-17:30 (ebédszünet: 13:00-13:30)

Internet az online jegyvásárláshoz kattints ide!

Javasoljuk, hogy jegyeiket lehetőség szerint online váltsák meg, így elkerülhetik a sorban állást, és kényelmesen, bármikor hozzájuthatnak a belépőikhez, akár a meccs napján is.

A Jegymester Kft. ügyfélszolgálata szurkolóink kérdéseit az alábbi e-mail címen fogadja: info@jegymester.hu. 

Székesfehérváron az IBUSZ utazási irodában, országosan több, mint 50 Jegymester-partnerirodában kaphatók a Vidi-jegyek (a teljes listát ide kattintva olvashatod).

Várjuk Önt újra a Sóstói Stadionban!

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek