hu en
Vásárold meg online vagy személyesen az őszi szezonra szóló bérleted!

Július 19-én, 10 órától lehet megvásárolni online és személyesen a VidiShopban az őszi szezonra szóló Vidi-bérletet. 

Bízunk benne, hogy te is ott leszel a lelátón, és a helyszínen biztatod majd a Vidit az új idényben is! 

2023-ban egész szezonra szóló bérlet nem kerül értékesítésre. Ahogyan korábban már jeleztük, klubunk és az önkormányzat jelenleg is tárgyal a Sóstói Stadion további működtetéséről, ezért a 2023/2024-es szezonra csak féléves bérletek kerülnek értékesítésre. Amennyiben a megállapodás véglegesítésre kerül, tájékoztatni fogjuk szurkolóinkat a szezon második felére vonatkozó bérletvásárlási lehetőségekről a Sóstói Stadionba.

A bérletértékesítés július 19-én, szerdán 10 órakor kezdődik.

A 2023-as őszi szezonra szóló bérletet online, vagy személyesen a VidiShopban lehet megvásárolni. Klubunk hivatalos ajándékboltja a Sóstói Stadionban hétfőn, szerdán és pénteken 10:00-17:30 között tart nyitva (ebédszünet 13:00-13:30).

Bérletvásárlási időszak:

// Az őszi bérletet személyesen és online is július 19-én, 10 órától augusztus 28-án, 17 óráig tudod majd megvásárolni.
// A 2023-as tavaszi bérleteseink, valamint a 2022/2023-as éves bérletet vásárolt szurkolóink számára most is elővásárlási lehetőséget biztosítunk bérletes helyükre. Az elővásárlási időszak augusztus 7-ig tart. Ezen időszak alatt a VidiShopban és online is a stadion szabad helyeire megválthatók az őszi bérletek.

 

A bérletvásárlás előnyei:

//  A jegyvásárláshoz képest 20% kedvezmény.
//  10% állandó kedvezmény a VidiShopban és a vidishop.hu oldalon (más kedvezménnyel nem vonható össze). A kedvezmények a technikai bérletekkel nem vehetők igénybe.
//  Nem kell sorban állnod a pénztáraknál mérkőzések előtt, így gyorsabb bejutás és garantált ülőhely vár az OTP Bank Liga- és a MOL Magyar Kupa-mérkőzéseken.

A legfontosabb tudnivalók:

// A bérletek a hazai rendezésű OTP Bank Liga- és MOL Magyar Kupa-mérkőzésekre is érvényesek. A MOL Magyar Kupa-mérkőzések esetén fenntartjuk a jogot, hogy nem a bérleten feltüntetett helyre biztosítjuk a belépést.
/Felhívjuk figyelmedet, hogy a bérlet megvásárlásakor meg kell adnod nevedet, valamint születési helyedet és születési idődet. 
/Fontos, hogyha a bérletedet személyesen szeretnéd megújítani, akkor a 2023-as tavaszi, vagy a 2022/2023-as szezonbérletedet mindenképp vidd magaddal a VidiShopba!

Bérletáraink

Online bérletvásárlás

Az új bérletvásárlási időszakban már lehetőségetek van bérletmegújításra és új bérletvásárlásra is.

A Jegymester Kft. online bérletvásárlás vagy megújítás esetén is bérletenként 399 Ft-os kezelési költséget számít fel. Az online vásárlásról és regisztrációról további információkat a Jegymester oldalán, ide kattintva érhetsz el.

Az online bérletmegújítás menete egyszerű: regisztráció után a saját fiókban találják majd szurkolóink a bérletmegújítás menüpontot, ahol be kell majd gépelni a 2022/2023-as szezonbérlet, vagy a 2023-as tavaszi bérlet vonalkódját, majd ezek után kell a "kosárba" ikonra kattintani.

A bérletet a megújítás vagy vásárlás esetén személyesen is át lehet venni a VidiShopban - az értesítést követően -, nyitvatartási időben (hétfő, szerda és péntek: 10:00-17:30 között) vagy mérkőzésnapon. Amennyiben szeretnéd kényelmesebben megkapni bérleted, a GLS futárszolgálat 2290 forintért házhoz is szállítja azt.

Kompenzáció

A 2022/23-as tavaszi idényben a május 20-i ZTE elleni meccs megtekintése a C és D szektorokból ingyenes volt, ezért azok a bérletes szurkolóink, akiknek a 2022/23-as éves, vagy a 2023-as tavaszi bérletük ezen szektorok valamelyikébe szólt, az őszi szezonban bármelyik hazai mérkőzésre kettő darab ingyenes jegy kiváltására jogosultak a C vagy a D szektorokba. 

A jegyek kiváltása csakis online lehetséges a jegymester.hu oldalán, ahol a meccs és hely kiválasztását követően a "kupon beváltása" gombra kell kattintani. Az első jegyet a 2022/2023-as éves, vagy a 2023-as tavaszi bérleten szereplő vonalkód számait balról-jobbra, a második jegyet a bérleten szereplő vonalkód számait jobbról-balra beírva lehet aktiválni. A 2 db jegyet két különböző mérkőzésre is lehetséges kiváltani - ez esetben meccsenként egy-egy darab jegyre jogosult a bérlettulajdonos. A regisztrációs jegyek technikai bérletekkel nem vehetők igénybe.

 

A kedvező árú Lounge bérlettel nem mindennapi futball-élményhez is juthatnak vendégeink, hiszen a stadion fedett főlelátójának legjobb részéről élvezhetik a mérkőzést. A részletekért kattints ide!

14 év alatti gyermekek számára bérletet a D1, D2, D3, illetve RBD szektorokba lehet váltani. Egyéb szektorokba kedvezményes árú bérletet vásárolhattok.

Mozgáskorlátozott szurkolóink számára minden mérkőzésre ingyenes a belépés, de 0 forintos bérletet nekik is váltaniuk kell, (az akadálymentesített helyek a C1, C2, C4 és C5 szektorokban találhatók). Mozgáskorlátozottak kísérői csak abban az esetben válthatnak kedvezményes árú bérletet, ha kerekesszékkel közlekedő mozgáskorlátozottat kísérnek a mérkőzésre.

A "B" szektorok, illetve a D4, D5, D6 szektorok egyelőre nem kerülnek megnyitásra. Felhívjuk figyelmedet arra, hogy az RBD szektorban többek között a csapatot buzdító ultra-csoport szurkol, akik állva biztatják a csapatot és különböző szurkolói kellékeket használnak mérkőzés közben (zászlók, drapériák), így a bérletvásárlásnál ezt kérjük vedd figyelembe.

A Jegymester Kft. ügyfélszolgálata szurkolóink kérdéseit az alábbi e-mail címen fogadja: info@jegymester.hu

Várunk szeretettel a Sóstói Stadionban!

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek