hu en
2020. Január 15. 18:09  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Kétgólos vereség a VfL Bochum elleni felkészülési meccsen

A német csapat két pontrúgásból szerzett két gólt a kevés helyzetet hozó találkozón.

Barátságos, 2019-2020, Téli felkészülési mérkőzések, Marbellai edzőtáborMeccs center 
2-0
(0-0)
Pantovic 62, Tesche 83
VfL Bochum 1848:
Riemann -- Gamboa, Soares, Lorenz, Decarli, Losilla, Zoller (Celozzi 46), Blum (Pantovic 46), Fabian (Tesche 46), Janelt, Ganvoula

MOL Fehérvár FC:
Kovács Dániel -- Hangya Szilveszter, Vinícius (Stopira 70), Musliu (Juhász 76), Fiola (Tamás Olivér 70) -- Milanov, Elek, Nego (Petrjak 70) -- Funsho (Szabó Levente 76), Hodzic (Zsóri Dániel 70), Kovács (Pátkai 70)
2020.01.15. La LíneaEstadio Municipal de La Línea18 fok, napsütés

Az edzőtábor harmadik találkozóján a Bundesliga 2-ben szereplő VfL Bochum csapata ellen léptünk pályára. Joan Carrillo szerda délután a Kovács Dániel – Fiola, Musliu, Vinícius, Hangya – Nego, Elek, Milanov – Kovács István, Hodzic, Bamgboye csapatnak szavazott bizalmat.

Negyed órája zajlott a találkozó, amikor a születésnapos Nego Loic állt a labda mögé egy 21 méteres szabadrúgásnál, de lövése elkerülte a kaput. A 24. percben egy bedobást követően Blum csúsztatta meg a labdát, Ganvoula ment el erőszakosan, néhány csel után a jobbról érkező Gamboához játszott, aki az oldalhálóba lőtte a labdát. Fél óra játék után Saulo passzolt Blumhoz, aki ballal, élesen ellőtte a kapu előtt a labdát, az érkező támadók nem tudtak belepiszkálni a kísérletbe. A 40. percben Milanov fülelt le egy keresztlabdát, majd távolról lövésre vállalkozott, Riemann hárított.

A szünetben vezetőedzőnk nem változtatott, a németek sort cseréltek. A 61. percben Hangya akadt össze a tizenhatoson belül Wintzheimerrel, a játékvezető a büntetőpontra mutatott. A 11-est Pantovic nagy erővel a hálóba lőtte, Kovács Dániel ugyan beleért a labdába, de hárítani nem tudott (0-1). A 69. percben egy bochumi szabadrúgásra Tesche érkezett, belsővel tette kapura a labdát, Kovács vetődve védett. A 82. percben mintha megismétlődött volna az előző jelenet, annyi különbséggel, hogy Tesche ezúttal pontosabban célzott, így Kovács tehetetlen volt (0-2). Három perccel később Petrjak szabadrúgását Pátkai fejelte messziről kapura, Drewes védett. Ez volt a találkozó utolsó momentuma, a német csapat 2-0-ra nyert ellenünk.

Utolsó spanyolországi edzőmeccsünket szombaton délután 14:30-kor a szintén német másodosztályban szereplő VfB Stuttgart ellen játsszuk. 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek