hu en
2021. Január 15. 17:01  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Zeke Márió Budafokon folytatja kölcsönben

20 éves balhátvédünk már csatlakozott is Csizmadia Csaba együtteséhez.

Zeke Márió 2018 év elején igazolt a Vidibe. Az első időszakban a Vidi II NB III-as csapatában futballozott, míg az előző idényben már az NB II-es Gyirmót együttesében szerepelt kölcsönben. A 2020/2021-es idény őszi szezonjában kooperációs játékosként az NB II-es Budaörsben 15 meccsen lépett pályára, de szerepelt a Vidi első csapatában Magyar Kupa-meccseken, sőt a Budafok elleni hazai bajnokinkon az NB I-ben is bemutatkozott. Pályafutása következő állomása pedig épp a budafoki csapat lesz, ahol kölcsönben fog futballozni, vagyis immár NB I-es rutinra tehet szert fiatal védőnk.

Hozzánk hasonlóan a Budafok is itt edzőtáborozik Horvátországban és Zeke Márió már csatlakozott is új csapatához, és edzőmeccsen is pályára lépett péntek délután. A Budafok a Rijeka ellen játszott és 4-2-es vereséget szenvedett a horvát együttestől. Zeke 30 perc lehetőséget kapott. A Budafok két gólját egyébként egy másik kölcsönjátékosunk, Zsóri Dániel szerezte. 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek