hu en
VfL Bochum 1848 Végeredmény 2-0
MOL Fehérvár FC
Barátságos
Barátságos, 2019-2020
Téli felkészülési mérkőzések - Marbellai edzőtábor
2020.01.15., Szerda @ 16:00
La Línea, Estadio Municipal de La Línea

18 fok, napsütés
0 Gól 0
0 Kapu felé tartó lövés 0
0 Tizenegyes 0
0 Szöglet 0
0 Sárga lap 0
0 Kiállítás 0
90.Vége a meccsnek!
88.Stopira kapott sárgát.
87.Petrjak szabadrúgását követően Pátkai fejelt kapura, a bochumi hálóőr nagyot védett. 
85.
 
83.GÓL!

Thomas Eisfeld tekert kapu elé egy szabadrúgást, Robert Tesche pedig néhány méterről, teljesen üresen lőhetett a kapunkba. 
79.Petrjak tekert kapu mellé egy szabadrúgást a bal szélről, körülbelül 25 méterre a kaputól. 
76.Musliu és Funsho helyre Juhász és Szabó Levente állt be. 
70.Vinícius, Fiola, Hodzic, Kovács és Nego elhagyta a játékteret, érkezett Tamás Olivér, Petrjak, Stopira, Pátkai és Zsóri.
66.A szabadrúgást Milanov a sorfalba lőtte. 
65.Pantovic szabálytalankodott 22 méterre a bochumi kaputól Milanovval szemben, sárga lap!
62.GÓL!

A 11-est Pantovic értékesítette, Kovács beleért a lövésbe, de nem tudta hárítani a büntetőt.
61.Hangya szabálytalankodott Wintzheimerrel szemben a 16-oson belül, büntető!
60.Kovács István is kapott egy sárga lapot. 
55.
 
51.Celozzi kapott sárgát.
50.Kovács tekert veszélyesen a kapu irányába egy szögletet, a bochumi kapus szögletre ütötte a labdát. Az újabb sarokrúgást követően szabadrúgást ítélt a játékvezető kifelé.
46.Folytatódik a meccs, Joan Carrillo egyelőre nem cserélt, a németek viszont sort cseréltek. 
45.Vége az első félidőnek. 
41.
 
37.Vinícius kapott egy sárga lapot. 
31.Megint Blum veszélyeztetett, ezúttal 13 méterről vette célba laposan a hosszú sarkot, de ismét célt tévesztett a bochumi támadó. 
29.Blum távoli, pattogós lövését védte Kovács. 
26.Gamboa lőtt éles szögből kapura 14 méterről, a labda az oldalhálót érintve hagyta el a játékteret. 
23.
 
19.Blum Danny lőtt 14 méterről kapásból kapu fölé egy szélről érkező beadást. 
15.Nego tekert 24 méterről kapu fölé egy szabadrúgást.
10.Az első tíz perc német mezőnyfölénnyel, de komolyabb helyzet nélkül telt el. 
5.Az első támadást a németek vezették, Vinícius szögletre mentett, a sarokrúgást követően kapura fejelt ellenfelünk egyik játékosa, Kovács magabiztosan védett. 
1.Mi kezdtük a meccset!
-2.Érkeznek a csapatok, a mieink tiszta fehérben, a németek kék mezben játszanak ma délután. 
-5.A német csapatot körülbelül 50 lelkes drukker kísérte el a spanyol edzőtáborba, ők természetesen a lelátóról szurkolnak kedvenceiknek. 
-10.Nego Loic ma ünnepli 29. születésnapját! Isten éltessen, Loic
-15.
 
-30.A két csapat játékosai elkezdték a bemelegítést. 
-45.Íme a mai kezdőnk: Kovács - Fiola, Musliu, Vinícius, Hangya - Nego, Elek, Milanov - Kovács, Hodzic, Funsho 
-55.
 
-60.Üdvözöljük szurkolóinkat La Líneából, ahol 16 órától harmadik idei felkészülési mérkőzését játssza csapatunk!
Mérkőzés után

Joan Carrillo:

"Kemény munkát végez a csapat, fáradtak a játékosok, ez látszik a mérkőzéseken is. Jelenleg nem az eredmény a legfontosabb, de ettől függetlenül többet kell mutatnunk akkor, amikor birtokoljuk a labdát. Ami a védekezést illeti, látom a fejlődést, de két napja is büntetőből kaptunk gólt, ma is, emellett a Bochum egy pontrúgásból is eredményes volt, ezekre a dolgokra is figyelnünk kell. De nem aggódok, mert a hozzáállás rendben volt, van a csapatban minőség, a Honvéd ellen kell majd mindennek összeállnia."

Thomas Reis:

"Úgy gondolom, megérdemeltük a győzelmet a mai edzőmérkőzésen. Jól levédekeztük ellenfelünk támadásait, ráadásul több játékrendszert is ki tudtunk próbálni. Örülök, hogy a három- és a négyvédős rendszerünk is jól működött. Fontos, hogy több rendszert is tudjunk alkalmazni. Külön örülök annak, hogy kapott gól nélkül zártuk a meccset."

Adatok
Online közvetítés
Összeállítások
Felállás
Edzői nyilatkozat
Képgaléria
Összefoglaló
Eredmények
2020. Január 15. 18:09  -  Szerző: Wéninger Ákos  -  
Kétgólos vereség a VfL Bochum elleni felkészülési meccsen

A német csapat két pontrúgásból szerzett két gólt a kevés helyzetet hozó találkozón.

Az edzőtábor harmadik találkozóján a Bundesliga 2-ben szereplő VfL Bochum csapata ellen léptünk pályára. Joan Carrillo szerda délután a Kovács Dániel – Fiola, Musliu, Vinícius, Hangya – Nego, Elek, Milanov – Kovács István, Hodzic, Bamgboye csapatnak szavazott bizalmat.

Negyed órája zajlott a találkozó, amikor a születésnapos Nego Loic állt a labda mögé egy 21 méteres szabadrúgásnál, de lövése elkerülte a kaput. A 24. percben egy bedobást követően Blum csúsztatta meg a labdát, Ganvoula ment el erőszakosan, néhány csel után a jobbról érkező Gamboához játszott, aki az oldalhálóba lőtte a labdát. Fél óra játék után Saulo passzolt Blumhoz, aki ballal, élesen ellőtte a kapu előtt a labdát, az érkező támadók nem tudtak belepiszkálni a kísérletbe. A 40. percben Milanov fülelt le egy keresztlabdát, majd távolról lövésre vállalkozott, Riemann hárított.

A szünetben vezetőedzőnk nem változtatott, a németek sort cseréltek. A 61. percben Hangya akadt össze a tizenhatoson belül Wintzheimerrel, a játékvezető a büntetőpontra mutatott. A 11-est Pantovic nagy erővel a hálóba lőtte, Kovács Dániel ugyan beleért a labdába, de hárítani nem tudott (0-1). A 69. percben egy bochumi szabadrúgásra Tesche érkezett, belsővel tette kapura a labdát, Kovács vetődve védett. A 82. percben mintha megismétlődött volna az előző jelenet, annyi különbséggel, hogy Tesche ezúttal pontosabban célzott, így Kovács tehetetlen volt (0-2). Három perccel később Petrjak szabadrúgását Pátkai fejelte messziről kapura, Drewes védett. Ez volt a találkozó utolsó momentuma, a német csapat 2-0-ra nyert ellenünk.

Utolsó spanyolországi edzőmeccsünket szombaton délután 14:30-kor a szintén német másodosztályban szereplő VfB Stuttgart ellen játsszuk. 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek