hu en
2019. Január 16. 13:50  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: Real Balompédica Linense
Spanyol harmadosztályú csapattal játszunk csütörtök délután

Január 21-én pedig a cseh Spartah Praha lesz az ellenfelünk. 

Csütörtökön délután 16 órakor a spanyol harmadosztályban szereplő RB Linense ellen lépünk pályára La Líneában. A dél-spanyolországi település közvetlenül az Egyesült Királysághoz tartozó Gibraltár mellett helyezkedik el, valamivel több mint egy órányi útra a csapat szállásától. 

Három évvel ezelőtt a Puskás Akadémia FC már játszott felkészülési meccset az 1912-ben alapított RB Linense ellen, és Lencse László góljával 1-0-ra nyerni tudott a felcsúti alakulat. Az idei szezonban a 20 csapatos harmadosztály 4. csoportjában jelenleg a tabella 6. helyén áll csütörtöki ellenfelünk 9 ponttal lemaradva a listavezetőtől. A spanyol harmadosztályú bajokság jelenleg is zajlik, az RB Linense a csütörtöki edzőmeccsünket követően vasárnap délben már bajnoki mérkőzésen fog pályára lépni. A legutóbbi két fordulóban egyébként a tabella első két helyezettje ellen lépett pályára a Linense, és a listavezetőtől 1-0-ra kapott ki hazai pályán, míg a legutóbbi vasárnap a második helyezett Murcia otthonában szenvedtek 2-0-ás vereséget. A Transfermarkt becslése szerint az RB Linense keretének összértéke 3,6 millió euró. Legértékesebb játékosuk az argentin - olasz kettős állampolgársággal rendelkező 32 esztendős támadó, Gastón Cellerino. 

Az is eldőlt, hogy január 21-én, hétfőn délután a 13-szoros cseh- és 23-szoros csehszlovák bajnokcsapattal, a Sparta Prahaval mérkőzünk meg.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek