hu en
2019. Január 16. 20:15  -  Molvidi.hu   -   Fotó: molvidi.hu
SZURKOLÓI
Vásárold meg 2019-es tavaszi szezonbérleted!

FRISSÍTVE! Az újjáépített MOL Aréna Sóstóban szurkolóink a tavasz során 9 bajnokin biztathatják a bajnokcsapatot. Ne maradj le egy Vidi-meccsről sem, válts szezonbérletet és szurkolj a csapatnak Magyarország legújabb stadionjában!

A MOL Vidi FC a megszokottnál mintegy három héttel előbb, már február 2-án megkezdi bajnoki szereplését a 2019-es esztendőben. Első ellenfelünk a Puskás Akadémia FC lesz, de a tavasz folyamán még 8 további NB I-es találkozót rendeznek novemberben átadott stadionunkban - tiszteletét teszi többek között a Diósgyőr, a DVSC és az Újpest is.

Válts te is bérletet, szurkolj a csapatnak Magyarország legújabb stadionjában tavasszal is!

Minibérleteseink hűségét jutalmazzuk

A 2018-19-es minibérlettel (a MOL Vidi FC Újpest, Honvéd és Ferencváros elleni, ősz végi meccseire kiadott bérlettel) rendelkező szurkolóink a korábbi évekhez hasonlóan most is elsőbbséget élveznek a tavaszi bérlet megvásárlásakor. Őszi minibérleteseink január 17. és január 24. között, a VidiShopban, valamint a MOL Aréna Sóstó főpénztárában vásárolhatják meg szezonbérletüket a már megszokott helyükre, amelyhez az őszi minibérlet bemutatása is szükséges, így kérjük, ne felejtsék el azt magukkal hozni.

Január 25-én 10 órától felszabadulnak a foglalt helyek, így lehetőség lesz bármelyik szabad helyre bérletet vásárolni, addig az őszi minibérlettel nem rendelkező szurkolók a nem foglalt helyekre válthatnak szezonjegyet. Őszi minibérleteseink természetesen január 25-től is válthatnak tavaszi bérletet, de ekkortól nem tudjuk garantálni, hogy ugyanarra a helyre szól majd.

A 2019-es tavaszi bérletet azért is érdemes megvásárolni, mert a korábbi évekhez hasonlóan tavaszi bérleteseink idén nyáron is elsőbbséget fognak élvezni a nemzetközi mérkőzésekre való jegyvásárlás során!

Online bérletvásárlás

Újdonság, hogy a 2019-es tavaszi bérleteket a szabad helyekre január 17-től a Piac téri VidiShop és a MOL Aréna Sóstó főpénztára mellett már online, a meccsjegy.mlsz.hu-n is meg lehet vásárolni, az alábbi linkre kattitntva.

Az online bérletvásárlás során a vásárló megvesz egy utalványt, valamint megadja számlázási címét, melyre a plasztik kártyát ezt követően futárszolgálattal automatikusan elküldjük. Amennyiben ez a cím nem felel meg a szállításra, a vásárló 2 napon belül az mlsz@tex.hu címre írva megadhat egy ettől eltérő szállítási címet. A futárszolgálattal történő kiszállítás fix díja 1400 forint.

Fontos információ, hogy az online bérletvásárlás során január 17. és 24. között csak az őszi minibérletesek által le nem foglalt helyekre lehetséges bérletet váltani, azaz őszi minibérlettel rendelkező szurkolóink csak a VidiShopban, illetve a MOL Aréna Sóstó főpénztárában, személyes vásárlás esetén élhetnek előjogukkal.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy az online bérletvásárláshoz klubkártya megadása szükséges.

A futárszolgálat csak a január 30-án 17 óráig megvásárolt bérleteket tudja házhozszállítani február 1., péntekig. Az ezután beérkező bérletrendeléseket február 2-án, szombaton, a MOL Aréna Sóstó főpénztárában lehet átvenni 15:00-17:45 között.

2019-es tavaszi bérletáraink

A Fresh Corner Lounge-ról részletes információkat ide kattintva olvashat.

14 év alatti gyermekek 4000 Ft-ért vásárolhatnak bérletet a D1, D2, D3, D4, D5, illetve RBD szektorokba. Egyéb szektorokba kedvezményes árú bérletet vásárolhatnak.

Mozgáskorlátozott szurkolóink számára minden mérkőzésre ingyenes a belépés, de 0 forintos bérletet nekik is váltaniuk kell, míg kísérőik kedvezményes árú bérletet válthatnak (az akadálymentesített helyek a C1, C2, C4 és C5 szektorokban találhatók).

A 2019-es tavaszi bérlet a Magyar Kupa-mérkőzésekre is érvényes, azonban előfordulhat, hogy ezeken a találkozókon néhány szektor nem kerül megnyitásra, így a bérlet ebben az esetben csak belépést biztosít, garantált helyet nem.

A "B" szektorok bérletértékesítésre egyelőre nem kerülnek megnyitásra.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a bérlet megvásárlásakor meg kell adniuk nevüket, valamit születési helyüket és idejüket. Kérjük, fokozottan figyeljenek, hogy pontos adatokat adjanak meg, mert a stadionba való belépéskor a biztonsági szolgálat ezt ellenőrizheti.

Bérletértékesítés helyszínei

Helyszín Cím Nyitvatartás
Vidishop 8000 Székesfehérvár,
Piac tér 4.
Hétköznap: 10:00-17:30,
Ebédszünet: 13:00-13:30

MOL Aréna Sóstó Főpénztár

8000 Székesfehérvár,
Csíkvári út 10.
Hétköznap: 10:00-17:00
Internet az online bérletvásárláshoz kattintson ide: meccsjegy.mlsz.hu Január 16-án, szerdán 10 órától

Az ügyfélszolgálat munkanapokon 9 és 17 óra között, szombaton 10 és 15 óra között, valamint mérkőzésnapon 9 és 21 óra között fogadja szurkolóink kérdéseit a következő telefonszámon:
+36 30 5050666

Gyorsabb bejutás, garantált ülőhely

Bérlettulajdonosként gyorsabban juthatsz be a MOL Aréna Sóstóba mérkőzésnapokon, hiszen nem kell sorban állnod a jegyvásárláshoz. Biztos lehetsz továbbá abban is, hogy minden mérkőzésen a megszokott helyeden ülhetsz!

10%-kal olcsóbb vásárlás a VidiShopban

Bérlettulajdonosaink 10%-kal olcsóbban vásárolhatnak a VidiShopban és online, a vidishop.hu oldalon is, a kedvezmény az adidas csapatmezekre is érvényes!

Klubkártya

A MOL Vidi FC hazai mérkőzéseinek megtekintéséhez jegy-, illetve személyes bérletvásárlás esetén – ahogy eddig sem – nem kötelező a klubkártya. Ettől függetlenül szurkolóinknak azt javasoljuk, hogy váltsák ki a klubkártyát, ugyanis a belépők váltása jelentősen gyorsabbá és kényelmesebbé válik a pénztáraknál és online vásárlás esetén, illetve egyes idegenbeli meccseken és a válogatott mérkőzésein szükség lehet rá. Részletes klubkártya információkért kattints ide!

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek