hu en
2020. Január 15. 10:30  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Szurkolói ankét a tavaszi rajt előtt

Január 21-én kedden, 18.30 és 20.00 között Kovács Zoltán sportigazgatóval, Joan Carrillo vezetőedzővel és Juhász Roland csapatkapitánnyal találkozhattok a MOL Aréna Sóstó Fresh Corner Lounge részében!

Nem kell már sokat várni, hogy újra élettel teljenek meg a lelátók Sóstón, hiszen január 25-én folytatódnak az OTP Bank Liga küzdelmei. Rögtön egy rangadó vár a Vidire, a Budapest Honvéd együttese látogat Székesfehérvárra a 17. (első tavaszi) játéknapon.

A mérkőzés hetében, január 21-én kedden, 18.30 és 20.00 között szurkolói ankétra várjuk a Vidi-drukkereket! 

A MOL Aréna Sóstó Fresh Corner Lounge részében Kovács Zoltán sportigazgatótól, Joan Carrillo vezetőedzőtől és Juhász Roland csapatkapitánytól kérdezhettek.

Amennyiben az ankétra gépkocsival érkeztek, a stadion külső parkolóiban hagyhatjátok járműveiteket, a Fresh Corner Lounge részt pedig a VidiShopon keresztül közelíthetitek meg. A VidiShop január 21-én kedden 19.00-ig tart majd nyitva, így a találkozó előtt akár vásárolhattok is!

Gyertek és tegyétek fel személyesen kérdéseiteket!

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek