hu en
2015. Október 05. 11:06  -  Papp Brigitta   -   Fotó: vidi.hu
Felemás hétvégét zártak utánpótlás csapataink

Újabb győzelmet könyvelhettek el az U15-ösök, az NBII-es nők pedig továbbra is veretlenek a bajnokságban.

A Vasas Kubala Akadémia otthonában szenvedett 6-0-s vereséget a hétvégén U19-es csapatunk.
Az U17-esek és az U16-osok a Kecskemét csapatait fogadták Sóstón. A 17 évesek 1-0-ra kikaptak, a 16 évesek pedig Lengyel Máté Barnabás és Laczkó Krisztián góljaival 2-1-re győztek. „Nagyon magabiztosan kezdtük a mérkőzést, de egy szerencsétlen gól után egy rövid időre elvesztette az önbizalmát a csapat, ugyanakkor a játékosok erejét bizonyítja, hogy meg tudtuk fordítani ezt a nehéz mérkőzést. Akaraterőben és győzni akarásban múltuk felül ellenfelünket. Az eredménnyel és a motiváltsággal elégedett vagyok, a mutatott játék pedig lesz még jobb is.”  - mondta el Nagy Lajos az U16-os csapat vezetőedzője.

U15-ös csapatunk újabb győzelmet könyvelhetett el a hétvégén, a Vasas Kubala Akadémia ellen Zsédely Zsombor találatával 1-0-ra nyertek. Az U14-esek ugyancsak a Vasassal mérkőztek szombaton, és 1-1-es döntetlennel zárták a találkozót. A gólt Kovács Dominik lőtte.

Tartja veretlenségét a Videoton FC NB II-es női csapata. A hétvégén a Sopronnak sem sikerült megállítani a bajnokságot remekül kezdő együttest, és 3-1-es győzelmet könyvelhettek el. Trampler Kinga duplázott és Gimes Georgina Csilla is eredményes volt. U17-es leány csapatunk 7-0-s vereséget szenvedett az éllovas MTK otthonában.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek