hu en
2016. Augusztus 01. 10:43  -  Papp Brigitta   -   Fotó: vidi.hu
UTÁNPÓTLÁS
Újabb sikerek az utánpótlásban

A bajnokságra való felkészülés egyik fontos eleme továbbra is a nemzetközi mérkőzéseken való megmérettetés, ezúttal szlovák együttesek ellen játszottak a fiatalok.

U19-es csapatunk szombaton a Pakssal játszott edzőmérkőzést, és 3-2-es vereséget szenvedtek. A találatokat Gruber Szilárd és Papp Ádám szerezte.

A Vidi U17-es és U16-os csapatai egyaránt a DAC-ot fogadták hazai a pályán. A 17 évesek Varjas László duplájával és Szabó Bálint találatával 3-2-re győzték le a Dunaszerdahelyt. A 16 évesek is 3 gólt szereztek, de ugyanennyit kaptak is, így 3-3-as döntetlen lett a találkozó vége.

A 15 és 14 évesek az FC Spartak Trnava otthonába utaztak vasárnap, ahol U15-ös csapatunk 1-0-s győzelmet aratott. „Kemény férfias mérkőzést játszottunk a szlovák Trnavával. Kiegyenlített játék folyt a pályán, igazán nagy helyzet nélkül. A második félidőben gyors csatáraink miatt visszaálltunk kontrajátékra, aminek meglett az eredménye, hiszen egy ilyen támadást fejeztünk be góllal. Tetszett, hogy nem voltunk megilletődve, és mindenki próbálta tudása legjavát nyújtani. Minden sikert meg kell becsülni, pláne más kultúrájú csapatok ellen” – összegezte a látottakat Vajda Gusztáv, az U15-ös csapat vezetőedzője.

A 14 évesek szép játékkal meggyőző, 4-0-s győzelmet arattak. Góljainkból kettőt Artner Dávid, egyet-egyet pedig Hajdú Milán és Szombati Benedek szerzett.

CÍMKÉK
utánpótlás Vajda Géza Gusztáv
Hírek
Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek