hu en
2015. Október 12. 11:58  -  Papp Brigitta
A NIKE Premier Kupa döntőjében U15-ös csapatunk

Az elmúlt heti bajnoki fordulók mellett a Vidi U15-ös csapata a NIKE Premier Kupa régiós fordulóján is helyt állt, és az országos döntőbe jutott.

Az utánpótlás bajnokság 8. fordulójában U19-es csapatunk a Kecskemét ellen itthon aratott 1-0-s győzelmet, a gólt Pápai Kristóf szerezte.
Az U17-esek és az U16-osok Debrecenbe utaztak. Előbbi csapatunk Vörös Bence és Mód Ádám találataival 5-2-es vereséget szenvedett, míg utóbbi 1-0-ra kapott ki.

Az U15-ösök hétközben a NIKE Premier Kupa régiós döntőjén vettek részt. A "B" csoportban, a Sopron és a Kaposvár elleni mérkőzéseket követően, a döntőben 1-0-ra győztük le a Vasast, így a legjobb nyolc közé, a magyarországi döntőbe jutottunk. „A régiós forduló során a legjobb teljesítményt egyértelműen a Vasas ellen nyújtotta a csapat. Az 1-0 ellenére is izgalmas és lendületes volt a meccs, ráadásul úgy, hogy néhány 14 éves játékos is szóhoz jutott. Őket külön dicséret illeti a gyors beilleszkedésért. Mindenki jó teljesítmény nyújtott, jó játékkal győztük le a Vasast, 3-4 komoly helyzetünk is volt, és az egyik szép támadás végén Fellner Krisztofer megszerezte a győztes gólt.” – mondta el Vajda Gusztáv a csapat edzője.
Az U15-ösök a bajnokságban is remekül helyt álltak, gólzáporos, 4-2-es győzelmet arattak a Kecskemét ellen. Góljainkat Zsédely Zsombor, Megyeri Márk, Kojnok Zsolt és Szabó Bálint szerezte.

Ugyancsak a Kecskemét ellen léptek pályára a 14 évesek, és Kovács Dominik duplájával, valamint Varga Zsombor István találatával 3-0-ra nyertek.

Hibátlanul zárták a hétvégét női csapataink. Az NB II-esek 8-1-es, elsöprő győzelmet arattak a Pécsi VSK ellen. Az eredményhez Tari Tímea, Kiss Patrícia, Trampler Kinga és Gimes Georgina Csilla is két-két góllal járult hozzá.

Az U17-es lányok sem maradtak alul a gólgyártásban, 9-0-ra győzték le a Zalaegerszeget. Trampler Kinga három találatot szerzett, és eredményes volt még Jánosi Ninetta Julianna, Szehofner Vivien, Szabó Bernadett, Békefi Enikő, Földesi Fruzsina és Kiss Patrícia is.

Az U15-ös lányok továbbra is tartják veretlenségüket. Vasárnap ezúttal Csákvárra utaztak a soron következő bajnoki tornára, ahol a Csákvárt 2-0-ra, a Puskás Akadémiát 3-1-re, a Dorogot 4-0-ra, a Szigetszentmiklós csapatát pedig 1-0-ra győzték le.

CÍMKÉK
utánpótlás Vajda Géza Gusztáv
Hírek
Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek