hu en
2014. Február 09. 14:00  -  Acsai N. Ferenc   -   Fotó: vidi.hu
Kövesse a Vidit az Instagramon is!

Exkluzív képek és videók a csapat mindennapjairól klubunk legújabb csatornáján! 

Szeretne még több információt megtudni a játékosokról, a klubról, a Vidi-családról?

Mostantól a Vidi hivatalos Instagram profilján, azaz a Vidinstagramon naponta többször frissülő tartalmakat, fotókat, videókat talál! Beleshet a kulisszák mögé, láthatja hogyan utaznak a játékosok, hol edzőtáboroznak, mivel töltik a szabadidejüket, milyen egy "átlagos" hétköznap vagy éppen egy meccsnap a csapat közelében és a Sóstói Stadionban, egyszóval követheti a Vidi mindennapjait!

Töltse le az ingyenes Instagram applikációt és kövesse az instagram.com/vidinstagram oldalt, hogy mindig képben legyen!

 

 

 

CÍMKÉK
Videoton Instagram Vidinstagram
Hírek
Üzemeltetési munkatársat keresünk! ÁLLÁSHIRDETÉS @ 2014. Május 27.

Június 10-ig várjuk a jelentkezéseket.

Calatayud: "Sok gyerek álma, hogy futballista legyen, az enyém is az volt és megvalósult" EXKLUZÍV INTERJÚ @ 2014. Május 08.

Spanyol kapusunk beszélt pályafutásáról, családjáról, a Vidiről, a spanyol válogatott vb-esélyeiről és arról, hogy milyen érzés annak a csapatnak a kapujában állni, amelyik 5-1-re veri a Barcelonát.

A kivételezett - Caneira-interjú a Nemzeti Sportban INTERJÚ @ 2013. Szeptember 13.

A sportnapilap munkatársa rutinos védőnkkel beszélgetett, melyben a Vidi négyese beszél pályafutása legemlékezetesebb pillanatairól, a klubról és persze a Loki elleni rangadóról.

Sorsoltak a városi kispályás bajnokságban KISPÁLYA @ 2013. Szeptember 11.

Kedden este a székesfehérvári Városházán tartották a többek között a Videoton FC közreműködésével elinduló Alba Liga I., II. és III. osztályának sorsolását. A vendég Nikolics Nemanja volt.

Sportvezetők csúcstalálkozója a Városházán 2013. Június 19.

Klubunk nevében Balogh Attila ügyvezető értékelte a 2012-2013-as szezont.

Ősztől indul az Alba Liga KISPÁLYA @ 2013. Május 14.

Az eddig a Városi Labdarúgó Szövetség által szervezett fehérvári amatőr kispályás labdarúgó bajnokság a tervek szerint megújult formában folytatódik szeptemberben, három korosztályban, alacsonyabb nevezési díjakkal - klubunk aktív közreműködésével.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek