hu en
2013. Június 19. 11:00  -  Acsai N. Ferenc   -   Fotó: Simon Erika
Sportvezetők csúcstalálkozója a Városházán

Klubunk nevében Balogh Attila ügyvezető értékelte a 2012-2013-as szezont.

Dr. Cser-Palkovics András polgármester és a város négy kiemelt klubcsapatának vezetői, Balogh Attila, a Videoton FC ügyvezetője, Ocskay Gábor, a Sapa Fehérvár AV 19 szakosztály-igazgatója, Balássi Imre, a Köfém SC elnöke, Dávid Kornél, az Alba Regia SC elnöke és Halm Rolland, az Alba Fehérvár szakosztály-igazgatója, a Városházán értékelték a 2012-2013-as szezont. A találkozón szó esett még a városi sporttámogatási rendszerről, a TAO működéséről és az utánpótlásról.

Balogh Attila értékelésében elmondta, a nemzetközi porondon kiugró eredményeket ért el a Vidi ősszel. Megemlítette a téli edzőváltást és azt az új, támadó szellemű futballt, ami José Gomes érkezése óta jellemzi a csapatot. Ennek sikerességét mi sem mutatja jobban, mint a tavaszi bajnoki cím. A klub társadalmi szerepvállalásairól, a rászorulók támogatásáról és az ősszel induló Alba Liga szervezési munkálatairól is beszélt. Kiemelte, az árvíz sújtotta területeken - a klubbal együttműködve - szurkolóink is segítették a védekezést. 

"Azon dolgozunk, hogy minél több néző látogasson ki a Sóstói Stadionba, ezért például változatlan jegyárakkal futunk neki az új szezonnak. Gyereksarok kialakítását is tervezzük, hogy a családok minden hazai mérkőzésen a lehető legjobb kiszolgálásban részesüljenek, szeretnénk a szurkolói élményt a legjobb szintre emelni. Hamarosan kezdődik az Európa Liga, célunk, hogy újra a tavalyihoz hasonló, sikeres eredményeket produkáljunk" - fogalmazott klubunk ügyvezetője. 

CÍMKÉK
Videoton Városháza Alba Liga
Hírek
Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek