hu en
2012. Március 25. 10:37  -  Németh Zoltán
13 gól a paksi kapuba

A Videoton FC-Puskás Akadémia U16 7-0-ra, az U18 pedig 6-1-re nyert a Paks korosztályos gárdái ellen.

Videoton FC-Puskás Akadémia U16 - Paksi FC U16 7-0 (4-0)
A két csapat előző mérkőzésén úgy is fogalmazhatunk, hogy vízilabda eredmény született, hiszen Pakson 9-3-ra diadalmaskodott csapatunk. Ez az összecsapás különösen Németh Erik számára lehet emlékezetes, mivel a támadó öt alkalommal köszönt be a zöld-fehéreknek. Ő azonban már egy korosztállyal feljebb játszik, így nem ismételhette meg ezen a meccsen a bravúrját. A paksiak ellen a múlt heti, kaposvári kiütéses győzelem után annyiban változott a koreográfia, hogy ezúttal nem a második, hanem az első félidőben nyújtottunk meggyőzőbb teljesítményt. Már a 6. percben megindult a gólgyártás, Makrai Gábor találatával. Majd ugyanő lőtte második gólunkat is a 27. percben. Erre a játékrészre még két találatot jegyezhettünk, előbb Hegedűs Róbert, utána, pedig Koronczi Bence is betalált, így négygólos előnnyel fordulhattunk. Ettől függetlenül még lőhettünk volna több gólt is, de a helyzetkihasználásuk még mindig nem az igazi. A második játékrészre kissé elkényelmesedtünk, nem tudtunk igazán felpörögni a magabiztos vezetés tudatában. A 62. percben Mészáros Dávid indította el ennek a félidőnek a gólszüretét, a folytatásban még Cseri Richárd, és Bozsó Benjámin is góllal zárta a hetet.

     
  Cseh András, a Videoton FC-Puskás Akadémia U16 edzője: Elfáradtak a gyerekek a nagy melegben, lehet, hogy az is közrejátszott abban, hogy a második félidőben kicsit tompábbak voltunk. Összességében nem lehet okom a panaszra, mert azért voltak jó pillanatai a csapatnak. Hozzáteszem, hogy az előző két mérkőzésünket műfüvön játszottuk, és most játszottunk először a szezonban füvön.  
     

A találkozó jegyzőkönyvét itt tekinthetik meg.

 

Videoton FC-Puskás Akadémia U18 - Paksi FC U18 6-1 (3-1)
Ősszel Pakson fölényes 5-1-es sikert értünk le a tabellán jelenleg hatodik helyen álló Duna-partiakkal szemben. Ezen az összecsapáson főként a 22 fokos meleg dominált, és ez éreztette hatását csapatunk játékában is. A 8. percben meglepetésre a paksiak szerezték meg a vezetést, Gál Albert találatával. Egy ideig görcsösen játszottunk, ám a 22. percben Barcsay Márk beindította a gólgyártást. Gólját ebben a játékrészben még két találat követte, Hudák Martin volt eredményes a 32., majd a 37. percben. A szünet után érezte a csapat, hogy zsebben a meccs, és az 52. percben Géresi Krisztián még megnyugtatóbbá tette a vezetést, de a végjátékra is tartalékoltunk gólokat. Előbb Barcsay duplázott, és a 86. percben Alex is feliratkozott a gólszerzők közé. A mérkőzés krónikájához tartozik, hogy a találkozó végén Oldal Tibor összefejelt az ellenfél játékosával, és agyrázkódással a Fejér Megyei Szent György Kórházba szállították, információink szerint szerencsére nincs komoly baj, játékosunk hétfőn hazatérhet.

     
  Dajka László, a Videoton FC-Puskás Akadémia U18 edzője: Eredményesek voltunk, megérdemelten győztünk, de nem játszottunk olyan gyorsan, mint szerettem volna. Így is nyerünk, de játékban többet várok a csapattól. Oldal Tibornak, pedig jobbulást kívánok!  
     


A találkozó jegyzőkönyvét itt tekinthetik meg.

(fotók: pfla.hu)

CÍMKÉK
hazai mérkőzés utánpótlás győzelem
Hírek
Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek