hu en
2012. Március 26. 07:22  -  Németh Zoltán
Remek játék a listavezető ellen

A Videoton FC U14 2-0-ra is vezetett a Honvéd ellen, ám végül meg kellett elégednie egy ponttal.

Videoton FC U14 - Honvéd U14 2-2 (2-1)
A Videoton FC U14 erős riválist fogadott az U15 II. Osztály 19. fordulójában, a Honvéd U14 listavezetőként érkezett Fehérvárra. Müller Csaba tanítványai komolyan vették a feladatot, remekül kezdtek, ami 15 perc játék után kétgólos vezetést hozott! A 9. percben Keményffy Máté fantasztikus góllal szerzett vezetést, egy esernyőcsel után a lehulló labdát nagy erővel bombázta a léc alá. Az első negyedóra végén jött a második Vidi-gól, ekkor egy tetszetős akciót Lencsés Norbert zárt pontos lövéssel. A folytatásban a Honvéd is erőre kapott, a félidő végén egy kezezésért befújt büntetőt értékesítettek is a fővárosi fiatalok. A második játékrészben nagy meccset játszott a két csapat, sajnos az újabb gólt a Honvéd érte el, egy szöglet utáni lecsorgó labdát értékesítettek a vendégek. A hajrában Szabó Bence lövését védte a Honvéd hálóőre, a remek színvonalú bajnoki így 2-2-vel ért véget.

     
  Müller Csaba, a Videoton FC U14 edzője: 2-0 után értünk el döntetlent, ennek ellenére a játékunkkal elégedett vagyok. Mi szép akciókból rúgtunk gólokat, míg ellenfelünk nem kis szerencsével érte el találatait. A legfontosabb azonban a játék, ez pedig jól ment ezen a mérkőzésen.  
     

A találkozó jegyzőkönyvét itt tekinthetik meg.


Videoton FC U12 - Honvéd U12 0-3 (2-1)
Szintén a listavezető várt a Videoton FC U12-re. A Honvéd ezen a bajnokin el tudta vinni a három pontot a Sóstói Stadionból. Fiataljaink ugyan jól kezdtek, ám fölényünk ellenére a 8. percben a fővárosiak szerezték meg a vezetést, ezt követően a vendégek vették át az irányítást. Csapatunk a mérkőzés egyes periódusaiban jól futballozott, azonban helyzeteinket nem tudtuk gólra váltani, ez pedig a második félidő elején megbosszulta magát, a Honvéd növelte előnyét. A meccs hajrájában egy erősen vitatható büntetővel alakult ki a 3-0-ás végeredmény, a vereség azonban nem ezen a gólon múlt, a Honvéd labdabiztos játékának köszönhetően tudott nyerni csapatunk vendégeként.

     
  Tóth József, a Videoton FC U12 edzője: A korai gól sajnos megfogott minket, utána csak egyes szakaszokban tudtuk azt a teljesítményt nyújtani, amire képesek vagyunk. Kicsivel jobb, akaratosabb játékot vártam a csapattól, ugyanakkor el kell ismerni, egy nagyon jó képességű ellenféllel találkoztunk.  
     

A találkozó jegyzőkönyvét itt tekinthetik meg.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek