hu en
2013. Március 21. 21:00  -  Acsai N. Ferenc   -   Fotó: Pfla.hu/Takács józsef
Kisorsolták a Puskás-Suzuki Kupa csoportbeosztásait

A Puskás Akadémia U17-es csapata a Real Madriddal és a Hagi Akadémiával játszik a csoportban.

A Puskás Akadémia U17 a Real Madrid és a Hagi Akadémia ellen játszik a csoportban, a másik hármasban a címvédő Honvéd mellett a Melbourne Football Institute és a Panathinaikosz szerepel. A húsvéthétfői öregfiúk torna elődöntőjében Videoton FC - Puskás Akadémia FC és Suzuki Zrt. - Újságíró válogatott mérkőzéseket rendeznek.

A Puskás Pubban tartott sorsoláson megjelent Orbán Viktor miniszterelnök, az Akadémia alapítója, a Magyar Suzuki Zrt elnök-vezérigazgatója, Hisashi Taeuchi, Simicskó István sportpolitikáért felelős államtitkár, a Hagi Akadémia tulajdonosa, a román futball-legenda, Gheorghe Hagi és Nyilasi Tibor, az MLSZ sportigazgatója.

A Puskás-Suzuki-kupa a március 28-i Puskás-szobor avatásával és nyitóvacsorával veszi kezdetét. Az első mérkőzést március 29-én pénteken, 14 órakor a Puskás Akadémia a Hagi Akadémia ellen játssza Felcsúton. Székesfehérváron a helyosztókat rendezik április 1-jén délután.

(Forrás: pfla.hu)

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek