hu en
2012. Március 25. 07:52  -  Németh Zoltán
Büntetőkön mentek el győzelmeink

A Videoton FC-Felcsút U19 kihagyott tizenegyese, az U17 pedig a Nyírsuli véleményes büntetője miatt zárt döntetlenre.

Videoton FC-Felcsút U17 - Nyírsuli U17 2-2 (2-2)
Az MTK elleni siker után igazán megjött a csapat kedve, azt előre kell bocsátani, hogy ez a 30. fordulóból előrehozott találkozó igazi alsóházi rangadónak számított. November végén Nyíregyházáról egy pontot sikerült rabolnunk, itthon azonban a győzelem reményében léptünk pályára. Mindenképpen meg kell jegyezni, hogy megfiatalított csapattal játszottunk, ugyanis nem kevesebb, mint hat U16-os labdarúgó is helyet kapott a kezdő tizenegyben. Egy figyelmetlenség után a 26. percben Németh Szabolcs vette be Papp Máté hálóját. Szerencsére ez gól az ellenfelet jobban megzavarta, mert három perc elteltével egy kiugratás után Cseszneki Richárd szépített. Majd a 31. percben ismét Cseszneki volt a főszereplő, a 16-oson belül buktatta egy vendégvédő, a büntetőt pedig Vas Ádám értékesítette. Az ellenfél ezután kapott egy ajándék tizenegyest, amelyet Sándor Dávid használt ki, és ezzel egyenlített a 38. percben. A büntető egyáltalán nem volt jogos, mivel a vendégek csatára belefutott a védőnkbe, de szerencsére ez nem törte meg csapatunkat, mivel a második félidőre egy ki-ki meccs alakult ki. Mindkét csapat a győzelemre játszott, ebben, pedig mi álltunk közelebb ahhoz, hogy megszerezzük a három pontot, de nem tudtunk a nyíregyházi kapuson kifogni.

     
  Vajda Gusztáv, a Videoton FC-Felcsút U17 edzője: Ezzel a megfiatalított csapatommal ugyanakkora sikernek tartom ezt a döntetlent, mint az MTK elleni győzelmet.  
     

A találkozó jegyzőkönyvét itt tekinthetik meg.

 

Videoton FC-Felcsút U19 - Nyírsuli U19 0-0
A csapatok november végén meccseltek legutóbb, akkor 1-0-as nyírségi győzelem született. Most viszont mindenképpen nyerni szerettünk volna, főleg annak tudatában, hogy a héten az MTK ellen beleszaladtunk egy jókora vereségbe. Jól kezdtük a mérkőzést, sajnos annak ellenére, hogy több lehetőségünk volt, gól nem sikerült elérnünk. A második félidő közepén ráadásul Hosszú Péter büntetőt hibázott, és mint később kiderült ez döntően befolyásolta a mérkőzés kimenetelét. Ettől függetlenül mindent megtettünk a győzelem eléréséhez, még ezután is nekünk akadt több helyzetünk, amelyek kihasználatlanul maradtak.

     
  Disztl László, a Videoton FC-Felcsút U19 edzője: Győzelmet szalasztottunk el, kár érte, mert olyan mérkőzés volt, amelyet nyernünk kellett volna.  
     

A találkozó jegyzőkönyvét itt tekinthetik meg.

CÍMKÉK
hazai mérkőzés utánpótlás döntetlen
Hírek
Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek