hu en
2023. Július 20. 15:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: fehervarfc.hu
A Gyirmót FC Győr ellen játszunk felkészülési mérkőzést péntek délelőtt

Ellenfelünk az előző szezonban a 6. helyen végzett az NB II-ben. 

Péntek délelőtt zárt kapus edzőmeccsen látjuk vendégül az előző szezonban az NB II-ben a 6. helyet megszerző Gyirmót FC Győrt. Az elmúlt években a kék-sárgák vezetőedzője Csertői Aurél volt, azonban idén nyáron az a Csizmadia Csaba váltotta őt a kispadon, aki korábban a Vidiben még játékosa volt Csertői Aurélnak, 2006-ban bajnoki bronzérmet és Magyar Kupa-győzelmet is ünnepelhettek együtt. 

A nyári felkészülési időszakban eddig öt edzőmeccset játszott a Gyirmót, a Slovan II ellen 2-1-re, míg az Abda ellen hírverő meccsen 9-0-ra nyert pénteki ellenfelünk, a ZTE-től 2-1-re, az Ajkától 1-0-ra kikapott, a Vasas ellen pedig 1-1-es döntetlent játszott. 

A Gyirmót legutóbb a 2021/2022-es szezonban szerepelt az élvonalban, akkor az utolsó helyen végzett. Abban a szezonban egy 1-1-es döntetlen mellett egyszer 3-2-re, egyszer pedig 2-0-ra nyertünk a gyirmóti csapat ellen. Eddig egyébként 11 alkalommal mérkőztünk meg ellenük, 9 győzelem mellett egy döntetlen és egy vereség a mérlegünk. 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek