hu en
2023. Július 21. 12:50  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: fehervarfc.hu
Döntetlen a Gyirmót FC Győr ellen

Nem született gól a péntek délelőtti felkészülési találkozón.

Barátságos, 2023-2024, Nyári felkészülési mérkőzések, Nyári felkészülésMeccs center 
0-0
(0-0)

Fehérvár FC:
Kovács Dániel -- Zeke, Spandler, Larsen, Csongvai Áron -- Christensen, Pinto (Kovács 78) -- Schön, Houri, Kastrati -- Kodro

Gyirmót FC Győr:
Hársfalvi -- Szegi, Hudák, Csörgő, Helembai, Hajdú, Kovács, Kicsun (Adamcsek 60), Madarász, Medgyes, Pethő (Jova 60)
2023.07.21. SzékesfehérvárSóstói Stadion24 fok, napos

Péntek délelőtt az NB II-es Gyirmót FC Győr ellen játszott zárt kapus edzőmeccset csapatunk a Sóstói Stadionban. Vezetőedzőnk ezúttal a Kovács D. - Csongvai, Larsen, Spandler, Zeke - Rúben Pinto, Christensen - Kastrati, Houri, Schön - Kodro tizenegynek szavazott bizalmat, a kapitányi karszalagot pedig Kodro viselte. 

A találkozó Kastrati lövésével kezdődött, melyre a túloldalon Madarász válaszolt, de egyik lövés sem talált kaput. A folytatásban Medgyes és Kicsun is próbálkozott, de Kovácsnak továbbra sem kellett közbeavatkoznia. A 19. percben Kastrati készítette le fejjel a labdát Kodrónak, aki 18-ról lőtt, de nem talált kaput. Három perccel később Schön lőtt 15-ről, Hársfalvi lábbal nagyot védett. A 34. percben ismét egykori kapusunk parádézott, Kodro 12 méteres lövését szép reflexmozdulattal ütötte ki Hársfalvi. Két perccel a félidő vége előtt Kovács védett nagyot, kapusunk Madarász hétméteres lövését hárította.

Szünetben egyik csapat sem cserélt, az újabb helyzetre az 57. percig kellett várni, ekkor Pethő erős, jobblábas lövése kerülte el fél méterrel a kapufát. A 71. percben Medgyes közelről kapu fölé pörgette a labdát egy jobboldali beadás után, majd tíz perccel később Schön esett el Csörgő szorításában a tizenhatoson belül, de nem fújt a sípjába a játékvezető. A 84. minutumban nagy helyzet maradt ki: Kodro indította Schönt, aki a kimozduló Hársfalvi felett próbálta meg "átbökni" a labdát, de korábbi kapusunk résen volt, nagyot védett. A végén Kodro lábában maradt a győztes gól, Kastrati beadása jó volt csatárunknak, de rosszul találta el a labdát, így végül maradt a 0-0. Szombaton 11:00-kor a PMFC-t fogadjuk, szintén zárt kapuk mögött.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek