hu en
2023. Április 24. 00:40  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Vidi II - Gyenti Kristóf első NB III-as gólja három pontot ért

A Vidi II értékes három pontot szerzett Kelenföldön. 

NB III Nyugati csoport, 2022-2023, Tavaszi szezon, 33. fordulóMeccs center 
0-1
(0-1)

Kelen SC:
Köcse -- Kertai, Vass, Simon (Csákány 46), Babinszky, Wild, Rónaszéki, Pintér (Kádár 64), Rétyi, Tímári (Angyal-Tóth 79), Szalai (Juhász 73)
Gyenti 10
MOL Fehérvár FC II:
Dala -- Sabanov, Kojnok, Hodzic (Lehota 90), Tóth Tamás Vid, Urbán, Menyhárt (Horváth 73), Bumba (Balogh 90), Berekali, Gyenti, Pető Milán (Molnár 33)
2023.04.23. BudapestKelen SC SporttelepJátékvezetők: Juhász DávidZahorecz RolandPogonyi Ferenc

Vasárnap délután a Kelen SC vendégeként lépett pályára Imrik László NB III-as csapata. A fehérvári fiatalok az alábbi felállásban kezdték a mérkőzést: Dala - Gyenti, Urbán, Sabanov, Berekali - Pető, Hodzic, Bumba - Kojnok, Tóth, Menyhárt. 

Rendkívül jól kezdtük a találkozót, a 4. percben egy szabadrúgást követően Sabanov fejelt alig kapu fölé, majd a 10. percben Kojnok adott pazar labdát Gyentinek, aki egy óriási sprint végén nagyon szép gólt lőtt (0-1). Ez volt fiatal védőnk első NB III-as találata. A 19. percben Vass került ziccerbe, 9 méterről azonban nem talált kaput a hazaiak játékosa. Az első félidő utolsó helyzete a 28. percben Tóth Tamás Vid előtt adódott, csatárunk egy csel után 18 méterről lőtt kapura, Köcse azonban védeni tudott. 

A második félidőben valamivel többet birtokolta a labdát a Kelen SC, azonban Dala kapuja nem forgott veszélyben, védelmünk magabiztosan látta el feladatát. A 64. percben Bumba 23 méteres lövése ment csak centikkel kapu mellé, majd a 81. percben Kojnok lövése jött ki a hazai kapusról, Bumba ismételhetett, de 14 méterről a felső léc fölé lőtt. 

NB III-as csapatunk újabb győzelmének köszönhetően a 20 csapatos NB III hetedik helyére lépett előre. Legközelebb szerda délután a sereghajtó Zsámbék együttesét látjuk vendégül.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek