hu en
2023. Április 22. 17:44  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
A két vezetőedző értékelte a MOL Fehérvár FC - Kecskeméti TE bajnoki mérkőzést

Bartosz Grzelak és Szabó István nyilatkozott a lefújás után.

Bartosz Grzelak:

“Nagyon csalódott vagyok, mert a hét folyamán az edzéseken jól mentek a dolgok, konkrét játéktervvel érkeztünk a meccsbe, amely nagyjából 15 percig működött is, utána viszont az teljesen befulladt. Lehetetlen területeken veszítettünk labdákat, pedig tudjuk, hogy a KTE egy remek csapat, amely a semmiből is képes gólokat szerezni. Az első gólra rögtön rárúgták a másodikat, mi pedig nem építettük fel elég gyorsan a támadásokat, márpedig az 5-4-1-es “mid-block”-ban védekező vendégek ellen ilyen lassú sebességgel nem lehetett megfelelő számú helyzetet kialakítani. A cserék adtak némi lendületet a játékunknak, de későn jött a szépítés, nem volt már nagy jelentősége, nem volt időnk egyenlíteni.”

Szabó István:

“Gratulálok a csapatomnak, hétről-hétre, kiemelkedő teljesítményt nyújtanak a játékosok úgy, hogy átlagban 20-25 NB I-es mérkőzés van a lábakban. Idejövünk Fehérvárra és nagyon bátran, kezdeményezően merünk játszani. Mi hiszünk bennük, ők hisznek magukban. Nagyon kreatívan játszottunk, nem engedtük kibontakozni a Fehérvárt, főleg az első félidőben. Számítottunk arra, hogy mélységi indításokkal a szélekről befelé indulnak a hazaiak, de gyorsak a mi szélsőhátvédeink is. A cserék után már nem voltam annyira elégedett, mert kicsit visszahúzódtunk, a 2-0 pedig veszélyes eredmény, de összességében megérdemelten nyertünk. Minden tekintetben le a kalappal a csapatom előtt.”

A teljes sajtótájékoztató megtekinthető itt:

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek