hu en
2021. Május 11. 09:00  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
STATISZTIKA
InStat - Fiola, Kovács és Petrjak az utolsó forduló álomcsapatában

Három Vidi-játékos került be a 33. forduló válogatottjába.

Természetesen az OTP Bank Liga utolsó, 33. fordulója sem maradt InStat-adatok nélkül. A statisztikai elemzőcég alapján megtudtuk, hogy a szezon záró hétvégéjén ismét Lyes Houri volt a legjobban cselező játékos (7/7), ennek ellenére azonban a forduló legjobbjai közé ezúttal nem ő, hanem kapusunk, Kovács Dániel, Fiola Attila, valamint Ivan Petrjak fértek be, míg a 4-0-ás diósgyőri győzelem alkalmával két gólt szerző Nikolics Nemanja épphogy lemaradt a tagságról - harmadik lett a csatárok között.

Az OTP Bank Liga 33. fordulójának álomcsapata az InStat-értékek alapján (4-4-2-es felállásban):

Kovács Dániel (MOL Fehérvár FC, 310-es InStat-érték) - Szolnoki (PAFC, 300), Fiola (MOL Fehérvár FC, 307), Ristevski (Újpest, 315), Matheus Leoni (Kisvárda, 326) - Petrjak (MOL Fehérvár FC, 369), Laidouni (FTC, 317), Karnitski (Mezőkövesd, 316) Nagy Zsolt (PAFC, 360) - Knezevic (PAFC, 379), Beridze (Újpest, 358)

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek