hu en
2020. December 27. 07:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Visszapillantó 2020 - AUGUSZTUS: büntetőkkel jutottunk tovább a Bohemian FC ellen

Sorozatunkban egy-egy meghatározó pillanatot idézünk fel az év 12 hónapjából. 2020 augusztusában elindultak az Európa Liga selejtezői, ír együttes ellen kezdtük a sorozatot. 

Augusztus elején a Hivatásos Labdarúgók Szervezete (HLSZ) idén 30. alkalommal kérte fel a játékosokat, hogy válasszák meg a mögöttünk hagyott bajnoki év legjobbjait. Juhász Roland, Nego Loic és Bolla Bendegúz is bekerült a 2019/2020-as álomcsapatba. Augusztus 11-én szurkolói ankét vezette fel az NB I-es nyitányt a MOL Aréna Sóstóban. Néhány nappal később pedig megérkeztek a 2020-2021-es mérkőzésmezek!

Augusztus 19-én azonnali intézkedéseket hozott az MLSZ a labdarúgók védelmében. Augusztus 27-én az Európa Liga első selejtezőkörének mérkőzésén az ír Bohemian FC-t fogadtuk a MOL Aréna Sóstóban zárt kapuk mögött. A rendes játékidő és a hosszabbítás is 1-1-gyel zárult, a tizenegyespárbajt 4-2-re nyertük.

 

Hírek
Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek