hu en
2020. December 26. 07:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Visszapillantó 2020 - JÚLIUS: Nego Loic szerezte az évtized legszebb Vidi-gólját

Sorozatunkban egy-egy meghatározó pillanatot idézünk fel az év 12 hónapjából. 2020 júliusában ért véget szavazásunk, melyen francia-magyar középpályásunk Chelsea elleni bombáját választottátok az elmúlt 10 év vidis találatának. 

2020. július 6-án távozott a Viditől Joan Carrillo, helyére július 8-án Márton Gábort nevezték ki.  Az 54 éves szakember legutóbb a ZTE FC kispadján ült, korábban a Siófok, a PMFC, a Kaposvár, a Kozármisleny és a Barcs együtteseit vezette. 

A Vidi II élén is változás történt, a korábbi vezetőedző, Tímár Krisztián az U18-as válogatott szövetségi edzője lett a nyáron, az NB III-as csapatunk szakmai munkájának irányítását Toldi Gábor vette át

Időközben a játékostársak Nikolics Nemanját választották meg csapatkapitánynak.

Az évtized legszebb Vidi-gólját pedig Nego Loic szerezte. 10 héten át tartó szavazásunk eredményeképp kapta az elismerést francia-magyar középpályásunk.

Hírek
Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek