hu en
2020. December 28. 07:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Visszapillantó 2020 - SZEPTEMBER: tizenegyesekkel jutottunk az EL-rájátszásba

Sorozatunkban egy-egy meghatározó pillanatot idézünk fel az év 12 hónapjából. 2020 szeptemberében először Máltán nyertünk a Hibernians FC otthonában, majd a MOL Aréna Sóstóban kiejtettük a Reims együttesét.

Mozgalmas szeptembert hozott számunkra a 2020-as esztendő, voltak örömteli és szomorú pillanatok is az ősz első hónapjában. Szeptember 6-án Nikolics három év után ismét gólt szerzett a nemzeti csapatban. Oroszország ugyan már 3-0-ra is vezetett, de a magyar válogatott nem adta fel. Nikolics 3 perccel a pályára lépése után gólt szerzett, a vége 3-2 lett Oroszország javára. Szeptember közepén a Vidi mezét választották a legszebbnek a magyar mezőnyben. 

Szeptember 14-én került bejelentésre, hogy Huszti Szabolcs és Juhász Roland sporttanácsadóként dolgozik tovább a Vidinél, egy nappal később súlyos betegség után elhunyt a Vidi korábbi futballistája, Jakab Péter.

Szeptember 17-én 1-0-ra nyertünk a máltai Hibernians FC otthonában és bejutottunk az EL 3. selejtezőkörébe. Három nappal később 5-0-ás győzelemmel kezdtük szereplésünket a MOL Magyar Kupában. Szeptember 24-én tizenegyesekkel jutottunk az EL-rájátszásba a francia Stade de Reims ellen. 

Szeptember 25-én egykori kiváló portugál labdarúgónk, Filipe Oliveira, aki az elmúlt időszakban játékosmegfigyelőként dolgozott a Vidinél, távozott klubunktól és játékosmegfigyelő-karrierjét Szaúd-Arábiában, az Al-Wehda együttesénél folytatta.

Hírek
Jevhen Makarenko: “Megvan a csapatban a potenciál ahhoz, hogy tavasszal előrelépjünk” 2021. December 27.

Az őszi idényben alapembernek számító középpályásunk szerint eredményességben és játékban is jobban kell teljesítenie a csapatnak tavasszal.

Visszapillantó 2021 - AUGUSZTUS: Megállítottuk a menetelő Kisvárdát, Kodro győztes duplával debütált csapatunkban 2021. December 27.

Sorozatunkban egy-egy meghatározó pillanatot idézünk fel az év 12 hónapjából. 2021 augusztusában emberhátrányban győztük le az addig 100%-os Kisvárdát.

Kodro az NB I őszi álomcsapatában az M4 Sportnál 2021. December 26.

Spanyol-bosnyák támadónk bekerült az m4sport.hu szerkesztősége által összeállított őszi álomtizenegybe.

Visszapillantó 2021 - JÚLIUS: Sallói István lett a Vidi sportigazgatója 2021. December 26.

Sorozatunkban egy-egy meghatározó pillanatot idézünk fel az év 12 hónapjából. 2021 júliusában Sallói István lett a MOL Fehérvár FC új sportigazgatója.

Visszapillantó 2021 - JÚNIUS: Fiola góljával 1-1 a világbajnok ellen 2021. December 25.

Sorozatunkban egy-egy meghatározó pillanatot idézünk fel az év 12 hónapjából. 2021 júniusában 1-1-es döntetlent játszottunk az Eb-n a világbajnok franciák ellen, a magyarok gólját a Vidi játékosa, Fiola Attila szerezte. 

Visszapillantó 2021 - MÁJUS: magabiztos győzelemmel zártuk a szezont 2021. December 24.

Sorozatunkban egy-egy meghatározó pillanatot idézünk fel az év 12 hónapjából. 2021 májusában a DVTK otthonában magabiztos győzelemmel zártuk a szezont.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek