hu en
2021. December 24. 11:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Visszapillantó 2021 - MÁJUS: magabiztos győzelemmel zártuk a szezont

Sorozatunkban egy-egy meghatározó pillanatot idézünk fel az év 12 hónapjából. 2021 májusában a DVTK otthonában magabiztos győzelemmel zártuk a szezont.

Május 9-én magabiztos győzelemmel zártuk a szezont a DVTK otthonában, megszerezve ezzel a bajnoki bronzérmet. Ugyancsak májusi hír volt, hogy Bolla Bendegúz lett az NB I legjobb magyar játékosa a CIES szerint. Sajnos a május 3-ai, a Puskás Arénában nézők előtt megrendezett MOL Magyar Kupa-döntőt csapatunk kettős emberhátrányban, hosszabbításban elveszítette.

A nyári Európa-bajnokság bő keretébe öt Vidi-játékost hívott meg Marco Rossi szövetségi kapitány, azonban később kiderült, hogy Hangya Szilveszter sérülés miatt nem lehet tagja a válogatottnak. 

Május utolsó napjaiban PCR-teszttel kezdődött a nyári felkészülési időszak

Hírek
Visszapillantó 2022 - MÁJUS: Székesfehérvár Sportjáért díjat kapott Németh János, bajnok lett a felnőtt női együttes 2022. December 24.

Sorozatunkban egy-egy meghatározó pillanatot idézünk fel az év 12 hónapjából. 2022 májusában városunk polgármestere, dr. Cser-Palkovics András adta át az elismerést a Vidinél több mint negyven éve dolgozó szakembernek.

Visszapillantó 2022 - ÁPRILIS: Történelmi fordítás a Kisvárda ellen! 2022. December 23.

Sorozatunkban egy-egy meghatározó pillanatot idézünk fel az év 12 hónapjából. 2022 áprilisában háromgólos hátrányból felállva nyertünk a MOL Aréna Sóstóban!

Visszapillantó 2022 - MÁRCIUS: Klubrekordot döntött Nikolics Nemanja! 2022. December 22.

Sorozatunkban egy-egy meghatározó pillanatot idézünk fel az év 12 hónapjából. 2022 márciusában Nikolics Nemanja végleg beírta magát a Vidi történelemkönyvébe.

Visszapillantó 2022 - FEBRUÁR: Továbbjutás a MOL Magyar Kupában, új vezetőedző a kispadon 2022. December 21.

Sorozatunkban egy-egy meghatározó pillanatot idézünk fel az év 12 hónapjából. 2022 februárjában, távozott a Vidi kispadjáról Szabics Imre, helyére Michael Boris érkezett. 

Visszapillantó 2022 - JANUÁR: Fiola Attila gólját választották az előző év sportpillanatának 2022. December 20.

Sorozatunkban egy-egy meghatározó pillanatot idézünk fel az év 12 hónapjából. 2022 az év sportpillanata kategóriában a magyar válogatott és a MOL Fehérvár FC védője, Fiola Attila az Európa-bajnokságon Franciaországnak lőtt gólja nyert.

Célba értek a vidis adományok! 2022. December 19.

Első csapatunk, női együttesünk és szurkolóink is gondoltak a rászorulókra az ünnepek előtt.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek