hu en
2020. Május 17. 14:30  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Rus Adrián: "Nem szeretnék távozni, engedjék meg, hogy a futballra koncentráljak"

Újabb valótlan állítások jelentek meg hátvédünkről a médiában.

Alapvetően klubunk nem kíván átigazolási hírekkel, pletykákkal foglalkozni, hiszen ez a futball velejárója. Az újságíróknak néha jók az információik, néha pedig nincs semmi valóságalapja a találgatásoknak, de legtöbbször ezek a kósza hírek is ártalmatlanok. Ezúttal játékosunk, Rus Adrián miatt kivételt tennénk (igaz, az ősz folyamán egyszer már kiállt mellette sportigazgatónk, Kovács Zoltán), mert játékosunk jelezte, szeretné ha tényleg mindenki megértené, nem kívánja elhagyni a Vidit.

„Pénteken a csapattársak kérdezték, hogy mit nyilatkoztam, hiszen megint a távozásomról írnak. Elolvastam a híreket, és bár láttam olyan írást is, amely korrekt módon állt hozzám, azért a biztonság kedvéért szeretnék olyan röviden és világosan fogalmazni, amennyire csak lehet: nem beszéltem mostanában sem magyar, sem román újságíróval - igaz, az eredeti, romániai forrás sem szó szerint idéz engem -, nem szeretnék távozni, azon dolgozom az edzéseken, hogy sérülésem után minél gyorsabban formába kerüljek és bekerüljek a csapatba. Ez természetesen majd a szakmai stáb döntése lesz, de én mindent megteszek azért, hogy lehetőséget kapjak a folytatásban. Egy-egy lejátszott meccs után továbbra is szívesen állok a sajtó rendelkezésére, de kérem, hogy valótlanságokat ne terjesszenek rólam, ne keltsék körülöttem az egyébként soha nem létező feszültséget, engedjék meg, hogy a futballra koncentráljak” - mondta a román válogatottnál is számításba vett hátvéd. 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek