hu en
2019. Április 15. 15:23  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molvidi.hu, vasasfc.hu, dvtk.eu
Kölcsön-figyelő - OTP Bank Liga 28. forduló, Merkantil Bank Liga 32. forduló

Így szerepeltek múlt héten a Vidi kölcsönjátékosai.

Hat Vidi-játékos játszik a 2018/2019-es szezonban tavasszal kölcsönben. Sós Bence az NB I-es Puskás Akadémiában, Szabó Bence a szintén élvonalbeli DVTK-ban, Tóth Bence és Bévárdi Zsombor az NB II-es Vasasban, Réti Patrik a Siófokban, Bolla Bendegúz pedig az NB I-be való feljutásért harcoló ZTE-ben futballozik. Rovatunkban minden héten beszámolunk arról, hogyan teljesítettek az előző héten a MOL Vidi FC kölcsönjátékosai.

Sós Bence (PAFC)
A Kisvárda elleni bajnokin piros lapot kapó Sós Bence egy mérkőzésre szóló eltiltást kapott, így a hétvégi, Paks elleni idegenbeli 0-0-ás találkozón nem lépett pályára. 

Szabó Bence (DVTK)
Szabó Bence ezúttal is a DVTK kezdőjében kapott helyet, és végig is játszotta a Kisvárda elleni, idegenbeli kiesési rangadót. A miskolciak a 20. percben jutottak előnyhöz egy öngólnak köszönhetően, azonban a hazai együttes a 91. percben pontot tudott menteni, így a DVTK jelenleg a 11. kiesést jelentő helyen áll, míg a Kisvárda eggyel több pontot szerezve a 10. a tabellán.

Tóth Bence, Bévárdi Zsombor (Vasas)
Az elmúlt hetekhez hasonlóan Tóth Bence ezúttal is végigjátszotta a Vasas bajnokiját, míg Bévárdi Zsombor a kispadon foglalt helyet, pályára azonban nem lépett a Soroksár elleni 4-0-ás győzelem alkalmával. A Vasas kiváló formában van, az éllovas ZTE-hez hasonlóan a legutóbbi 5 bajnokiját megnyerte az angyalföldi együttes, és a Kaposvár, valamint a Gyirmót botlásait kihasználva surranópályán akár az élvonalba is visszajuthat a Vasas. Jelenleg 5 pont választja el őket a feljutást érő második helytől. 

Réti Patrik (Siófok)
Réti Patrik kezdőként 70 percet töltött pályán a Siófok - Dorog bajnokin, melyen a vendégek szereztek vezetést a 10. percben, majd a 67. minutumban Kiss Balázs jobbról élesen kapu elé belőtt labdáját Horváth csúsztatta a hálóba, beállítva ezzel az 1-1-es végeredményt. A 20 csapatos NB II-ben a Siófok a 16. helyen áll, hat ponttal megelőzve a kieső helyen lévő Ceglédet. 

Bolla Bendegúz (ZTE)
Újabb lépést tett a Zalaegerszeg az NB I felé, ezúttal a Kazincbarcika ellen nyert 1-0-ra. Bolla végig a pályán volt. A ZTE előnye immár 9 pont a második helyen álló Gyirmóttal szemben hat fordulóval a szezon vége előtt, vagyis lassan elkezdhetik behűteni a pezsgőket Zalaegerszegen.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek