hu en
2018. Április 13. 08:00  -  Guber Péter   -   Fotó: vidi.hu
STATISZTIKA
Öt Vidi-játékos a 21. forduló csapatában

Nikolov, Lazovics, Stopira, Hadzic és Nego egyaránt az álomcsapatba került, Danko a kör legjobb játékosa lett.

A Videoton FC fordulóról fordulóra jelentkezik az InStat futballelemző cég által meghatározott pontszámok alapján összeállított álomcsapatokkal, melyekbe rendszerint egy vagy több Vidi-játékos is bekerül. Bár szerdán ezúttal csak a Vidi és a Honvéd lépett pályára (pótolt mérkőzésen), a 21. forduló többi összecsapását természetesen már lejátszották, ezért mérleget vonhatunk. És nem is akármilyet! A kispestiek 4-1-es legyőzése során nyújtott teljesítményével öt Vidi-játékos is kiérdemelte, hogy a forduló válogatottjába kerüljön. A "felállás" ezúttal - a szezonban először - 5-4-1-es.

A 21. forduló válogatottja
Király Gábor (Haladás, 270) - Loic Nego (Videoton FC, 329), Dusan Brkovics (Diósgyőr, 291), Kristián Kolcák (Haladás, 272), Stef Wils (Haladás, 261), Stopira (Videoton FC, 249) - Boban Nikolov (Videoton FC, 281), Jagodics Márk (Haladás, 285), Anel Hadzic (Videoton FC, 256), Joseph Paintsil (Ferencváros, 232) - Danko Lazovics (Videoton FC, 392)

Loic Nego Lovrencsics Gergőt lehagyva hetedik szereplésével immáron egyedül vezeti a jobbhátvédek "különversenyét" (és ennél többször minden pozíciót figyelembe véve is csak Varga Roland került be), 329-es pontszáma pedig az ötödik legmagasabb, amit ezen a poszton játszó játékos kapott. Stopira és A. Hadzic negyedszer szerepel itt, Nikolov először. Danko Lazovics a forduló játékosa lett Honvéd elleni duplájával, miközben már negyedik alkalommal került be a legjobbak közé - a 392-es érték a csatárok között az idény során a 7. legmagasabb.

Az álomcsapatban vidis téren az újabb kör után sincs változás, Nego, Suljic és Lazovics őrzi pozícióját, míg a védelembe Otigba helyett a diósgyőri Brkovics került be.

Az év álomcsapata átlagpontszámok alapján
Dibusz Dénes (Ferencváros, 251) - Loic Nego (Videoton FC, 257), Dusan Brkovics (Diósgyőr, 247), Marquinhos Pedroso (Ferencváros, 257) - Varga Roland (Ferencváros, 250), Windecker József (Újpest, 260), Gorriarán Fontes (Ferencváros, 255), Suljic Asmir (Videoton FC, 261) - Danko Lazovics (Videoton FC, 257), Böde Dániel (Ferencváros, 250), Davide Lanzafame (Honvéd, 246)

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek