hu en
2018. Április 09. 11:02  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
Ismét Bognár Tamás vezeti a Bp. Honvéd elleni meccsünket

Március elején is ő volt kijelölve a Bp. Honvéd - Vidi bajnoki dirigálására, de a tavaly őszi és tavaszi Honvéd elleni találkozókon is ő fújta a sípot.

Bognár Tamás az élvonalban a Kaposvár – Pápa (1-0) bajnoki mérkőzésen mutatkozott be 2006. április 8-án. Karrierje eddigi legnagyobb elismeréseként a 2011-2012-es MLSZ Gálán a szezon legjobb játékvezetőjének választották, de hosszú ideje tagja az UEFA keretének is, a jelenlegi szezonban már három nemzetközi mérkőzést vezetett.

A 39 esztendős spori eddig 171 NB I-es bajnokin fújta a sípot. Ezeken összesen 751 sárga lapot, valamint 51 piros lapot osztott ki. Érdekesség, hogy az őszi, felcsúti Vidi - Bp. Honvéd (1-1) bajnokit és a 2017 májusi Honvéd - Vidi (1-0) 'bajnoki döntőt' is Bognár sporttárs vezette, de bő egy hónappal ezelőtt, március 3-án is ő volt kijelölve a Bp. Honvéd - Vidi bajnokira, végül azonban a pálya használhatatlansága miatt azt a mérkőzést a spori döntése értelmében elhalasztották.

A szerda esti találkozón Bognár Tamás munkáját az oldalvonal mellől Szécsényi István és Georgiou Theodoros, az alapvonal mögül pedig Szőts Gergely és Zierkelbach Péter segíti. A tartalék játékvezetői teendőket ezúttal Vígh-Tarsonyi Gergő látja el.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek