hu en
2015. Október 26. 10:07  -  Papp Brigitta   -   Fotó: vidi.hu
Rangadón győzött U15-ös csapatunk – utánpótlás hírek

A 15 és a 14 évesek is legyőzték az Újpest csapatát az utánpótlás bajnokság hétvégi fordulóján.  

A Kaposvári Rákóczi csapatát fogadta U19-es csaptunk a hétvégén, és Kovács Sándor, valamint Lencsés Balázs góljaival 2-2-es döntetlent értek el.

Az U15-ösök és az U14-esek is az Újpest korosztályos csapatával mérkőztek a hétvégén, és nem csak az ellenfél klub volt ugyanaz, de a végeredmény is megegyezett. A 15 évesek bár a 39. percben hátrányba kerültek, a második félidő 62. percében Kojnok Zsolt, majd 9 perccel később Megyeri Márk találatával 2-1-re győztek.

„Rangadó volt az Újpest elleni találkozó, főleg annak tükrében, hogy az elmúlt évben kétszer is legyőztek minket. Ezt érezni is lehetett a játékosokon, kapkodóan kezdtek, aztán lassan megnyugodtak és átvették az irányítást. Az első félidőben a helyzetkihasználásunk hagyott kívánni valót maga után, volt három óriási kapufánk, illetve két olyan kapura tartó lövésünk, amit az ellenfél kapusa bravúrral védett. A kimaradt helyzetek, ahogy az lenni szokott, megbosszulták magukat és kaptunk egy gólt. A második félidőben azonban a srácok remek játékkal fordítani tudtak, és végül két szép góllal megérdemelten győztünk” – mondta Vajda Gusztáv, az U15-ös csapat vezetőedzője.

A 14 évesek már az első félidőben eldöntötték a mérkőzést. A 7. percben Varga Zsombor volt eredményes, amire még érkezett újpesti válasz, majd a 27. percben Zsédely Zalán góljával kialakult a 2-1-es végeredmény.

Női csapataink mindegyike pályára lépett a hétvégén. Az NB II-es nők 3-1-es vereséget szenvedtek a ZTE ellen, találatunkat Gimes Georgina Csilla szerezte. Az U17 lányok a Haladás-Viktória FC otthonába utaztak. A mieink közül Fehér Angéla és Kiss Patrícia is gólt szerzett, de 4-2-re kikaptunk. Az U15-ös lányok soron következő bajnoki tornáját ezúttal Dorogon tartották. A Csákvár ellen 5-1-re, a Dorog ellen 5-0-ra, a Szigetszentmiklós csapata ellen pedig 6-0-ra győztek, így a 15 éves lányok továbbra is veretlenül menetelnek a bajnokságban.

CÍMKÉK
utánpótlás Vajda Géza Gusztáv
Hírek
Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek