hu en
2015. November 30. 15:30  -  Papp Brigitta   -   Fotó: vidi.hu
UTÁNPÓTLÁS
Nagyarányú győzelemmel zárták az őszt az U15-ösök – utánpótlás eredmények

Békéscsabán is győzött U15-ös csapatunk, az U12-esek pedig 25 csapatos nemzetközi kupán másodikak lettek.

Az őszi szezon utolsó előtti mérkőzésén, a Vidi U19-es játékosai a Grosics Akadémia csapatát győzték le 3-1-re a hétvégén. A gólokat Varga Bence, Kállai Bence Mihály és Kovács Sándor szerezték. „Az idei szezon legjobb teljesítményével, magabiztos játékkal győztünk. Bár sokan hiányoztak a csapatból, a pályán lévők minden utasítást betartva, fegyelmezetten futballoztak, és ehhez még remek egyéni teljesítmények is adódtak. Mindenki átlagon felüli teljesített az akadémiai csapat ellen, a három gólszerzőnket, Varga Bencét, Kovács Sándor és Kállai Bencét pedig külön is kiemelném a hétvégén mutatott játékuk miatt.” – összegzett Csucsánszky Zoltán a csapat edzője.

Az U17-esek és az U16-osok is a Grosics Akadémia ellen léptek pályára. A 17 évesek 3-2-re kaptak ki, találatainkat Ujvári Ádám és Koltai Tibor szerezte. Az U16-osok gól nélküli döntetlennel zárták a mérkőzést.

Az U15-ösök és az U14-esek Békéscsabára utaztak a hétvégén. A 15 éves korosztály számára remekül sikerült az ősz zárása, nagyarányú, 4-1-es győzelmet arattak. A gólok közül kettőt Megyeri Márk, egyet-egyet pedig Zólyomi Dávid és Szabó Bálint szerzett. „Nem csak szépen akartunk búcsúzni az ősztől, de azt is tudtuk, hogy egy győzelemmel a tabellán is előkelőbb helyre kerülhetünk. Ezúttal azonban fejben kellett rendbe rakni a srácokat, hogy a múlt heti nagy győzelem után, még véletlenül se becsüljék alá a tabellán mögöttünk álló Békéscsabát. Szerencsére mindenki megértette ezt, és remek játékkal, gyönyörű győzelmet arattunk.” – mondta el Vajda Gusztáv az U15-ösök edzője.

A 14 évesek a szezon utolsó mérkőzésén 1-0-ás vereséget szenvedtek Békéscsabán.

Női csapataink közül az elmúlt héten csak a 17 évesek léptek pályára, ám ők kétszer is. Hétközben a Pakshoz látogattak és szenvedtek 2-1-es vereséget, majd szombaton a Győr csapatát fogadták Sóstón, és kaptak ki 4-2-re. Előbbi mérkőzés vidis találatát Szabó Bernadett, utóbbi meccs góljait Trampler Kinga és Szehofner Vivien szerezte.

Nem versenyző korosztályaink közül az U12-esek a XI. Nemzetközi Újbuda Kupán vettek részt, ahol a 25 csapatból a másodikak lettek. „Nagyon jó lehetőség volt a fiúknak egy újabb megmérettetésre, ezért két csapatunkat is indítottuk a rendezvényen. A teremtorna remekül segítette az 1:1 elleni játékot, és az éles helyzetekben történő gyors döntések gyakorlását. A torna lebonyolítási rendszerének buktatói ellenére, a 25 csapatból a legtöbb rúgott góllal a második helyet szereztük meg, Menyhárt Zsombor játékosunk pedig a legjobb játékos címet érdemelte ki.” – emelte ki Bárdosi Balázs a csapat edzője.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek