hu en
2015. November 23. 09:56  -  Papp Brigitta   -   Fotó: vidi.hu
UTÁNPÓTLÁS
A Vidi U15-ös csapata bajnokesélyest győzött le a hétvégén – utánpótlás eredmények

Remek hétvégét zártak 15 éves játékosaink, az U12-esek pedig ismét nemzetközi tornán bizonyítottak.

A Videoton FC U12-es játékosai Győrben vendégeskedtek a hétvégén, és a házigazdák mellett a Trnava csapata ellen mérkőztek egy mini torna keretében. A mieink ezúttal is bizonyítottak, a Győr ellen 3-1-re, a Trnava ellen 6-0-ra nyertek. „Ismét remek körülmények között játszhattunk két kemény mérkőzést a korosztály erős csapatai ellen. A Győr ellen kicsit pontatlanul kezdtünk, de a srácok a hibák helyrehozásában egymást segítették, és percről-percre nyugodtabbá váltak. A sok helyzet kialakításában a támadásba rendre belépő védők is részt vettek, így az összjátéknak köszönhetően jöttek a gólok a rivális ellen. A Trnava ellen már önbizalomtól duzzadó, magabiztos játékkal kerekedtünk felül” – összegezte a látottakat Bárdosi Balázs az U12-esek edzője.

Videoton FC versenyző korosztályainak mindegyike a Budapest Honvéd csapatai ellen mérkőzött a hétvégén. Az U19-esek összecsapásán, bár Szekeres Marcellnek köszönhetően az első találatot csapatunk szerezte meg a 7. percben, utána a Honvéd volt négyszer is eredményes. A második félidőben még Hartyán Dániel és Varga Bence révén gólt lőttünk, így beállítva a 4-3-as végeredményt.

Az U17-esek 6-1-es vereséget szenvedtek a Honvéd otthonában, szépítő találatunkat Vörös Bence szerezte. Az U16-osok is pont nélkül távoztak a Bozsik Stadionból, 1-0-ra kaptak ki.

Szép győzelmet aratott U15-ös csapatunk a tabella 3. helyén álló Honvéd ellen szombaton. Góljainkat Kojnok Zsolt és Balla Patrik lőtte. „Nagyon büszke vagyok a hétvégén mutatott hozzáállásra, játékra és főleg az eredményre. Két szép góllal az egyik bajnokesélyest sikerült legyőznünk, ráadásul úgy, hogy igen meggyőző játékot mutattunk, a pálya minden területén föléjük nőttünk. Gratulálok a csapatunknak” – mondta el a mérkőzést követően Vajda Gusztáv az U15-ösök edzője.

Az U14-eseknek nem sikerült győzniük, 4-0-ra kaptak ki a Honvéd korosztályos csapatától.

Női csapataink közül csak az U17-es lányok léptek pályára ezen a hétvégén, és a Bozsik Stadionban szenvedtek 2-1-es vereséget. A gólunkat Szehofner Vivien szerezte.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek