hu en
2016. Április 19. 09:00  -  Papp Brigitta   -   Fotó: vidi.hu
UTÁNPÓTLÁS
Hátrányból fordítottak az U19-esek a tavasszal még veretlen Győr ellen

A legidősebb utánpótlás korosztályunk nehéz mérkőzésen győzte le a csoportot vezető Rába-partiakat.

A Vidi U19-esei fordulatos mérkőzésen győztek az alsóház élén álló Győr ellen. A második félidő elején már 3-1-re is vezettek a vendégek, de sikerült egyenlítenünk, és Szekeres Marcell 88. percben szerzett góljával – ami már fiatal támadónk harmadik találata volt a mérkőzésen – végül 4-3-ra nyertünk. Csapatunkból a találkozón még Göblyös Krisztián volt eredményes. „A tavaszi szezon első vereségét szenvedte el ellenünk a Győr, ami mindenképpen mutatja ellenfelünk erejét. Bár az első félidőben jobbára a vendégek akarata érvényesült, és a második gól után volt egy jó 20 perces rövidzárlatunk, a második játékrészben átvettük az irányítást, és kiemelkedő játékkal rukkoltunk ki. Abban, hogy kétgólos hátrányból győzni tudtunk, döntő szerepe volt a második félidei agresszív és egységes csapatjátékunknak, több átlagon felüli egyéni teljesítménynek, valamint, hogy Nyári Bence az utolsó percben 11-eset hárított.” – összegezte a látottakat Csucsánszky Zoltán, az U19-es csapat vezetőedzője.

U17-es csapatunk a Vác otthonában 1-0-s vereséget szenvedett, U16-osaink pedig ugyancsak a Vác vendégeként 2-0-s győzelmet arattak. Góljainkat Horváth Bálint és Varjas László szerezték.

A Vidi U15-ös csapata Fellner Krisztofer duplájával 2-0-s győzelmet aratott a Kecskemét otthonában, míg az U14-esek szintén a lila-fehérek vendégeként 1-0-ra kaptak ki.

U17-es lány csapatunk Zalaegerszegen folytatta a bajnokságot, és 2-1 es vereséget szenvedett. Találatunkat Gimes Georgina Csilla szerezte.

Nem versenyző korosztályaink közül az U13-asok egy nemzetközi torna házigazdáiként az MTK és a Slovan Bratislava csapatával mérkőztek vasárnap. A lejátszott, összesen négy összecsapáson a Slovant mindkétszer 2-0-ra győzték le, míg az MTK-tól kétszer 3-1-re kikaptak.

CÍMKÉK
utánpótlás
Hírek
Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek