hu en
2015. Október 28. 09:00  -  Gressó Gergely   -   Fotó: vidi.hu
Mészöly Géza: „Jót tett a lelkünknek a szombati győzelem“

A Szombathelyi Swietelsky-Haladás vezetőedzője a kupában is ugyanazokra a játékosokra számít, akik megnyerték a hétvégi bajnoki mérkőzést.

„Földön maradtak a játékosok a szombati mérkőzés után, de az biztos, hogy hihetetlenül jót tett a lelkünknek a győzelem, egészséges önbizalommal várjuk az odavágót. A Vidi biztosan bizonyítani szeretne majd a bajnoki vereség után, azt pedig tudjuk, hogy milyen fontos számukra a Magyar Kupa, ezért arra készülünk, hogy nagy elánnal kezdik majd a találkozót, de mi is fel fogjuk venni a kesztyűt. Szombaton minden egyes játékos nagyon koncentráltan futballozott, ugyanezt várom el tőlük ma este is. Az előző kupafordulókban sok fiatal szerepet kapott, jó teljesítményt nyújtottak, a jövőben nagy erősítést jelenthetnek a klub számára, de most szinte ugyanarra a keretre számítok, akik a hétvégén megnyerték a meccset. Jagodics Márk ugyan eltiltott, de Leandro Martínez reményeink szerint visszatérhet holnap – az ő szerepeltetésével is éreztetni akarjuk, hogy mi is mennyire komolyan vesszük a Magyar Kupát“ – nyilatkozta a párharc első mérkőzése előtt a Haladás vezetőedzője, Mészöly Géza.

CÍMKÉK
edző Mészöly Géza Magyar Kupa Szombathely 2015-2016 Magyar Kupa Videoton FC - Szombathelyi Swietelsky-Haladás FC
Hírek
Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek