hu en
2015. Július 06. 15:34  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
Kleinheisler visszatért a Vidihez

Fiatal középpályásunk második csapatunknál kezdte meg a felkészülést az új szezonra.

A tavasszal a Puskás Akadémia együttesében, kölcsönben szereplő Kleinheisler László július 6-án visszatért a Vidibe. Játékosunkat 2016-ig szóló szerződés köti klubunkhoz. A Vidi felajánlotta a szerződéshosszabbítás lehetőségét a fiatal középpályás számára, aki azonban egyelőre nem fogadta el az ajánlatot, így Kleinheisler a Vidi második csapatával kezdte meg a felkészülést. A Disztl László irányította NB III-as együttes július 8-án, szerdán a Sóstói Stadion edzőpályáján játssza első nyári felkészülési mérkőzését a megye I-es Mór ellen. 

CÍMKÉK
Kleinheisler László
Hírek
Kleinheislert Bundesliga-klubhoz adta el a Vidi 2016. Január 20.

A hosszas tárgyalássorozat végén született megállapodás értelmében a válogatott középpályás a Werder Bremennél folytatja a pályafutását.  

Kleinheisler László a Werder Bremenhez utazik próbajátékra 2016. Január 09.

A Bundesligában szereplő brémai együttes hivatalos kikérőt küldött klubunk vezetésének, amely engedélyezte, hogy "Scholes" három napot eltöltsön a Werder Bremen edzőtáborában.

Három játékos vesz részt a Vidi kötelékéből a válogatott decemberi összetartásán 2015. December 07.

Bernd Storck szövetségi kapitány december 13-tól négynapos edzőtábort tart Telkiben, az összetartáson részben fiatalok, részben olyan futballisták vesznek részt, akikben megvan a potenciál, hogy a későbbiekben az A-válogatott keret közelébe kerüljenek.

A Videoton FC közleménye Kleinheisler Lászlóval kapcsolatban 2015. November 24.

Klubunk az alábbi közleménnyel szeretné elejét venni a középpályás státuszával kapcsolatos további híreszteléseknek.

Fontos szurkolói információk a Magyarország-Norvégia válogatott mérkőzésre 2015. November 15.

A mérkőzést rendező MLSZ arra kér minden szurkolót, hogy időben, személyazonosító okirattal, vagy szurkolói kártyával érkezzen a sorsdöntő találkozó helyszínére.

Kleinheisler fontos góllal debütált a válogatottban az Eb-pótselejtezőn 2015. November 13.

"Scholes" akár csak élete első NB I-es meccsén a Vidiben, a válogatottban is góllal mutatkozott be. 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek