hu en
2015. November 24. 18:00  -  Videoton FC   -   Fotó: vidi.hu
A Videoton FC közleménye Kleinheisler Lászlóval kapcsolatban

Klubunk az alábbi közleménnyel szeretné elejét venni a középpályás státuszával kapcsolatos további híreszteléseknek.

A Norvégia elleni sikeresen megvívott Eb-pótselejtezőt követően került a szélesebb közvélemény számára is reflektorfénybe a nyár óta a Videoton FC második csapatával készülő Kleinheisler László. A 21 esztendős középpályás ügyében folyó tárgyalásokat klubunk továbbra is a labdarúgó és a Videoton FC belügyének tekinti, ugyanakkor továbbra is azon dolgozunk, hogy a válogatottban is bemutatkozott játékos helyzete minél hamarabb, mindkét fél számára megfelelően rendeződjön. Amennyiben bármilyen, Kleinheisler László karrierjét érintő változás történik, arról a Videoton FC hivatalos médiafelületein tájékoztatjuk szurkolóinkat és a média képviselőit.

Videoton FC

 

CÍMKÉK
Kleinheisler László
Hírek
Kleinheislert Bundesliga-klubhoz adta el a Vidi 2016. Január 20.

A hosszas tárgyalássorozat végén született megállapodás értelmében a válogatott középpályás a Werder Bremennél folytatja a pályafutását.  

Kleinheisler László a Werder Bremenhez utazik próbajátékra 2016. Január 09.

A Bundesligában szereplő brémai együttes hivatalos kikérőt küldött klubunk vezetésének, amely engedélyezte, hogy "Scholes" három napot eltöltsön a Werder Bremen edzőtáborában.

Három játékos vesz részt a Vidi kötelékéből a válogatott decemberi összetartásán 2015. December 07.

Bernd Storck szövetségi kapitány december 13-tól négynapos edzőtábort tart Telkiben, az összetartáson részben fiatalok, részben olyan futballisták vesznek részt, akikben megvan a potenciál, hogy a későbbiekben az A-válogatott keret közelébe kerüljenek.

Fontos szurkolói információk a Magyarország-Norvégia válogatott mérkőzésre 2015. November 15.

A mérkőzést rendező MLSZ arra kér minden szurkolót, hogy időben, személyazonosító okirattal, vagy szurkolói kártyával érkezzen a sorsdöntő találkozó helyszínére.

Kleinheisler fontos góllal debütált a válogatottban az Eb-pótselejtezőn 2015. November 13.

"Scholes" akár csak élete első NB I-es meccsén a Vidiben, a válogatottban is góllal mutatkozott be. 

Szűkítette keretét Bernd Storck szövetségi kapitány VÁLOGATOTT @ 2015. November 06.

A Norvégia elleni Eb-pótselejtezőre készülő válogatott 26 fős keretébe négy játékos került be a Videoton FC kötelékéből.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek