hu en
Kunszállás SE Végeredmény 0-8
Videoton FC
Magyar Kupa, 2014-2015
Második forduló - Második forduló
2014.09.10., Szerda @ 15:30
Kunszállás, Kunszállás SE labdarúgópálya

18 fok, felhős
0 Gól 0
0 Kapu felé tartó lövés 0
0 Tizenegyes 0
0 Szöglet 0
0 Sárga lap 0
0 Kiállítás 0
Játékvezető:
Csonka Sándor
Asszisztensek:
Szpisják ZSolt, Medovarszki János
90.Vége a mérkőzésnek, csapatunk 8-0-ra nyert a Kunszállás otthonában.
88.GÓÓÓL!
A 11-est Feczesin magabiztosan értékesítette. 
87.Véninger három védőt kicselezett, majd felrúgták a 16-oson belül, büntető!
80.GÓÓÓL!
Feczesin
szép támadás végén hét méterről kilőtte a bal hosszú alsó sarkot.
78.GÓÓÓÓL!
Az imént pályára lépő Véninger tekert kapu elé egy szögletet, amit Chakla lőtt közelről a kapuba.

76.Sejben helyére Véningerállt be.
73.Kettőt cseréltek a hazaiak. Lement a pályáról Pöszmet Tamás és a kapus, Gyenes Tamás, helyükre Kiss Károly és Hajnal Donát álltak be.
66.Pajac 16 méterről leadott lövését nagy bravúrral védte a hazai kapus.
65.Fejes helyére Király állt be a Vidibe.
63.Kövecs helyére Balla állt be a hazai csapatba.
60.

59.​GÓÓÓL!
Feczesin szélről érkező beadását Pajac fejelte a hazai kapuba.
53.Pöszmet kapott sárgát egy szabálytalanság után.
46.A szünetben egyet cseréltünk, Kleinheisler helyére Valkovszki állt be. Az U21-es játékos a bal szélen fog futballozni, míg Pajac belépett középre "Scholes" helyére.
45.Vége az első félidőnek!
44.
 
43.Kilátogatott a mai meccsre csapatunk kapusa, Tomas Tujvel is, aki ebben a szezonban a Kunszállástól nem messze található Kecskemét csapatában szerepel kölcsönben.
40.Kleinheisler lövését védte Gyenes, a kipattanót Pajac lőtte a hazai kapuba, de mindezt lesről tette, marad a 0-4.
38.
 
33.Pajac távoli lövését védte szépen a hazai kapus.
30.Kellő mobilinternetes lefedettség hiánya miatt a vidi.hu sajnos nem tudja live stream közvetíteni a mérkőzést. Videó összefoglalót viszont természetesen ezúttal is készítünk a találkozóról.
27."Scholes" szép cselek után Pajacnak passzolt, aki 8 méterről a felső lécet találta telibe.
26.GÓÓÓÓL!
Nagy Zsolt ezúttal az előkészítésben jeleskedett, a gólt csapatunk újonc játékosa Pajac szerezte.

25.GÓÓÓÓL!
Heffler 21 méterről elvégzett szabadrúgása a sorfalon megpattant, a labda azonban veszélyesen csapódott a felső léc alá, a hazai kapus csak belepiszkálni tudott, amely így Trebotic elé pattant, aki közelről szépen helyezett a kapuba.

23.A szintén ma debütáló Pajac éles szögből leadott lövését kellett bravúrral védenie a kunszállási hálóőrnek.
22.
 
22.​GÓÓÓÓL!
Trebotic indította Feczesint, aki 12 méterről higgadtan lőtt a hazai kapuba.

20.
 
19.GÓÓÓÓL!
Megszereztük a vezetést, Nagy Zsolt 23 méterről hatalmas gólt lőtt, a labda a felső lécről vágódott a gólvonal mögé. Akkora gól volt, hogy még a hazai szurkolók is megtapsolták.
18."Scholes" cikázott végig a pályán, majd 13 méterről jobb külsővel a kapufát találta telibe.
16.A hazai védők röviden szabadítottak fel, a labda az első Vidi-meccsét játszó Heffler elé került, aki 18 méterről, kapásból nagy erővel lőtt kapura, a kunszállási kapus lábbal hatalmasat védett.
13.
 
9.Feczesin került helyzetbe, de a partjelző intésére a spori lest ítélt, szabadrúgás kifelé.
4.Egyelőre helyzet nélkül telnek a percek, de a labda többnyire nálunk van.
1.A hazaiak kezdték a meccset.
-3.Érkeznek a csapatok, a mieink tiszta fehérben, a hazaiak piros mezben játszanak.
-15.Nem sokkal a meccs kezdete előtt ismét nekiállt esni az eső, azonban ez sem zavarja a helyieket, akik már most szép számmal jelen vannak a kunszállási futballpálya körül.
-25.
 
-30.Csapatunk elkezdte a bemelegítést. Bár a Kunszállás SE a megyei első osztályban szerepel, a pálya talaja az eső ellenére kifejezetten jó állapotúnak tűnik.
-40.
 
-45.Íme a mai kezdőcsapatunk: Horváth - Heffler, Caneira, Chakla, Fejes - Nagy, Trebotic - Sejben, Kleinheisler, Pajac - Feczesin
-55.

-60.Üdvözöljük szurkolóinkat Kunszállásról, ahol 15:30-kor kezdődik csapatunk második Magyar Kupa-mérkőzése.
Mérkőzés után

Joan Carrillo: "Örülök a győzelemnek, és annak, ahogy ehhez a mérkőzéshez hozzáálltak a játékosok. Abból a szempontból nem volt könnyű dolgunk, hogy nagyon kicsi pályán játszottunk, a hazaiak pedig betömörültek a kapujuk elé. A győzelem megszerzésén kívül az is fontos volt számunkra, hogy senki ne sérüljön meg. Minden játékossal elégedett vagyok, külön kiemelném a fiatalokat, akik nagyon jól szálltak be a mérkőzésbe."

Kertész Gábor: "Tisztában voltunk azzal, hogy milyen körülmények között jutottunk el idáig, egy percig nem volt illúziónk afelől, hogy esélyünk lenne a Vidi ellen. A tisztes helytállásban bíztunk, és úgy érzem, ezt sikerült is elérnünk. A második félidőben fellélegeztem, amikor megláttam, hogy a kis vörös srác (Kleinheisler - a szerk.) nem jött ki a pályára, mert ő nagyon jól futballozott az első 45 percben, egyszerűen képtelenség volt őt megállítani. A második játékrészben picit vissza is esett a Vidi teljesítménye, de még így is nagyszerűen játszottak. Kívánom nekik, hogy nyerjék meg a Magyar Kupát és a bajnokságot is."

Magyar Kupa, 2014-2015
Második forduló - Második forduló
Adatok
Online közvetítés
Összeállítások
Felállás
Edzői nyilatkozat
Képgaléria
Összefoglaló
Eredmények
2014. Szeptember 10. 18:05  -  Szerző: Wéninger Ákos  -  
KUNSZÁLLÁS SE - VIDEOTON FC 0-8 (0-4)
A nyáron igazolt játékosok lőtték tovább a Vidit a Magyar Kupában

Csapatunk ezúttal is tisztelte alacsonyabb osztályú kupaellenfelét, és Kunszálláson nyolc gólt szerezve jutott tovább a Magyar Kupa harmadik fordulójába.

Szerdán délután a Bács-Kiskun megyei bajnokság első osztályában vitézkedő Kunszállás SE otthonába látogatott csapatunk a Magyar Kupa második fordulójában. Először szerepelt a Vidiben Heffler Tibor valamint Marko Pajac, de ott volt a kezdőben Kleinheisler László is, aki két nappal korábban még Szarajevóban lőtt gólt az U21-es válogatott játékosaként Bosznia-Hercegovinának.

Mintegy ötszáz néző volt kíváncsi csapatunk kunszállási vendégjátékára, és bár egész nap esett az eső, a pálya minőségével semmi gond nem volt. A pálya megszokottnál kisebb méretéhez viszont alkalmazkodni kellett. Ezzel, és a betömörülő hazai védelemmel szembeni küzdelemmel teltek az első percek. Jó negyedórát kellett várnunk az első kapura lövésre. Ekkor Heffler 18 méterről, kapásból nagy erővel lőtt kapura, a kunszállási kapus lábbal hatalmasat védett. Két perccel később "Scholes" cikázott végig a pályán, majd 13 méterről jobb külsővel a kapufát találta telibe. A 19. percben aztán megszereztük a vezetést. Nagy Zsolt 23 méterről hatalmas gólt lőtt, a labda a felső lécről vágódott a gólvonal mögé (0-1). IDE kattintva videón is megnézheti a látványos találatot! Három perc elteltével Trebotic indította Feczesint, aki 12 méterről higgadtan lőtt a hazai kapuba (0-2).  A folytatásban először Pajac éles szögből leadott lövését kellett bravúrral védenie a kunszállási hálóőrnek, majd a 25. percben Heffler 21 méterről elvégzett szabadrúgása a sorfalon megpattant, a labda veszélyesen csapódott a felső léc alá, a hazai kapus csak belepiszkálni tudott, amely így Trebotic elé pattant, aki közelről szépen helyezett a kapuba (0-3). Nem telt el egy perc és Nagy Zsolt passzát követően Pajac is bevette a hazaiak kapuját (0-4). Csapatunk legfrissebb, horvát nemzetiségű igazolása a 40. percben is gólt szerzett, ezt azonban les miatt érvénytelenítette a spori, így négygólos előnnyel vonulhattunk az öltözőbe 45 perc játék után.

A szünetben Kleinheisler helyére a Vidi U21-es keretéhez tartozó Valkovszki állt be azzal a feladattal, hogy játssza be a pálya bal oldali részét, míg Pajac belépett "Scholes" helyére, Feczesin mögé. Az 59. percben pont az említett két játékos hozta össze csapatunk ötödik találatát, "Fecze" adott be a bal szélről, a kapu előtt menetrendszerűen érkező Pajac pedig közelről szerzett gólt (0-5). A 78. percben a frissen pályára lépő Véninger tekert kapu elé egy szögletet, amit Chakla lőtt néhány lépésről a kapuba (0-6). Két perccel később Feczesin szép támadás végén hét méterről kilőtte a bal hosszú alsó sarkot (0-7). A 87. percben Véninger három védőt kicselezett, majd felrúgták a 16-oson belül, a büntetőt Feczesin higgadtan értékesítette (0-8).

Nyolc gólt szerezve jutottunk tovább a Magyar Kupa következő fordulójába - valamennyi gólunkat a Vidi nyári igazolásai lőtték. Legközelebb már a bajnokságban láthatják a Vidit a hétvégén az Újpest elleni rangadón, melyet vasárnap 16:30-kor rendeznek meg a Sóstói Stadionban.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek