hu en
2014. Augusztus 29. 16:17  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
FELNŐTT
Kleinheisler és Szolnoki is meghívót kapott az U21-es válogatottba

Szeptemberben játssza utolsó két Eb-selejtezőjét az U21-es magyar válogatott. A keretben két Vidi-játékost találhatunk, míg a válogatott kapusait erre a két meccsre a Vidi II vezetőedzője, Bíró Imre készíti fel.

Szeptember 4-én Felcsúton Spanyolország U21-es válogatottját látjuk vendégül, szeptember 9-én pedig Szarajevóban fejezzük be a 2015-ös Eb selejtezőit. Jelenleg a 100%-os, 18 pontos Spanyolország és a 12 pontos Ausztria mögött a csoport harmadik helyén állunk 6 ponttal. Bosznia szintén 6 ponttal, de rosszabb gólkülönbséggel a negyedik, míg Albánia az utolsó helyen áll.

A szeptemberi két Eb-selejtezőre az MLSZ Dajka Lászlót kérte fel szövetségi edzőnek, míg a kapusedző az a Bíró Imre lesz, aki jelenleg a Vidi II vezetőedzője.

A Vidiből Dajka László két játékosnak, Szolnoki Rolandnak és Kleinheisler Lászlónak küldött meghívót. Ami biztos, hogy "Scholes" a spanyolok ellen nem léphet majd pályára, hiszen két sárga lapja miatt ezen a találkozón eltiltott lesz, az utolsó, bosnyákok elleni összecsapáson viszont ott lehet a válogatottban.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek