hu en
2014. Augusztus 29. 10:30  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
IGAZOLÁS
Marko Pajac a Vidiben folytatja

A többszörös horvát U19-es és U21-es válogatott középpályással hároméves szerződést kötöttünk. Pajac az előző szezonban Trebotic csapattársa volt az NK Lokomotiva együttesében.

Marko Pajac 1993. május 11-én született Zágrábban. Gyerekként a Zelina együttesében ismerkedett meg a labdarúgás alapjaival, majd 13 évesen a Varaždin csapatához igazolt, ahol 18 évesen mutatkozott be a felnőttek között. 2012-ben igazolt az NK Lokomotivához, majd a Sesvete következett, ahol kölcsönben futballozott, végül tavaly nyáron visszakerült az NK Lokomotivához. A 21 éves játékos a középpálya közepén valamint a két szélen is bevethető.

Érdekesség, hogy Pajac az előző szezonban Trebotic csapattársa volt, aki szintén a nyári átigazolási időszakban került Székesfehérvárra. 

Hírek
Szolnoki Roland: "Az utóbbi két-három mérkőzésen biztató dolgokat lehetett már felfedezni a játékunkban" 2015. Augusztus 29.

Fiatal védőnk azt is elárulta, hogy nagyon fontos, hogy vasárnap este mi szerezzük meg az első gólt, mert az egy gátat szakíthat át a csapatban.

Lang és Juhász a válogatott szűkített keretében 2015. Augusztus 28.

Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott megbízott szövetségi kapitánya szűkítette korábban kijelölt bő keretét a Románia és Észak-Írország elleni Európa-bajnoki selejtezőre.

Asmir Suljic a Videoton FC játékosa 2015. Augusztus 28.

A magyar bajnokság legjobban cselező játékosának tartott szélső Székesfehérváron folytatja pályafutását.

Három év után győzhetjük le ismét hazai pályán a DVSC-t bajnoki mérkőzésen ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK @ 2015. Augusztus 28.

66. alkalommal csapunk össze a Lokival a legmagasabb osztályban, vasárnap a 18. hazai siker a cél! Legutoljára majdnem három éve, 2012. október 28-án győztük le a DVSC-t bajnokin hazai pályán.

Szurkolói információk a DVSC elleni bajnoki mérkőzésre 2015. Augusztus 28.

A Sóstói Stadion kapui 17.00-kor nyitnak vasárnap, lesz Gyereksarok, szurkolói buszok is közlekednek majd a városban. Bérlettel nem rendelkező szurkolóinknak javasoljuk, hogy vásárolják meg elővételben belépőiket.

Vad II dirigál a Loki elleni bajnokin SPORI @ 2015. Augusztus 28.

A rutinos játékvezetővel már találkoztunk ebben a szezonban, a Honvéd elleni mérkőzésünkön bíráskodott.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek