hu en
2013. Augusztus 17. 12:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
ELLENFÉL-LES
Nyáron alaposan kicserélődött a paksi csapat, ennek ellenére eddig hibátlanok a bajnokságban

A szezon kezdete előtt senki nem gondolta volna, hogy a 4. forduló legnagyobb rangadója, a két 100%-os vidéki csapat párharca lesz.

Meccs center Videoton FC - MVM-Paks OTP Bank Liga NB I,
4. forduló
2013. Augusztus 18. 18:30
OTP Bank Liga NB I
Góllövőlista

Főleg annak tudatában figyelemre méltó a paksiak eddigi bajnoki szereplése, hogy a nyáron nagyon nagy volt a játékosmozgás az atomvárosban.

A távozók között találjuk többek közt Pokorni Pétert, Németh Gábort, Vayer Gábort, Sipeki Istvánt, Sifter Tamást, és Hahn Jánost is. A legnagyobb név azonban, aki elhagyta a Paksot, az egyértelműen Tomiszlav Szivics vezetőedző, aki Diósgyőrbe igazolt a nyáron.

Az érkezők listája sem rövid, hiszen Paksra tette át székhelyét a nyári átigazolási időszakban például Molnár Péter, Windecker József, Kecskés Tamás, Hullám Attila, Nyári Tibor, és a góllövőlista jelenlegi éllovasa, a három meccsen hat gólt szerző Simon Attila is. Tomiszlav Szivics helyét pedig a Vidi egykori kiválósága, Horváth Ferenc foglalta el, aki eddig parádésan szerepel a zöld-fehérekkel.

Az első fordulóban az Újpest otthonában tudtak nyerni úgy, hogy a győztes találatot Simon a 93. percben lőtte. A második körben a Pécs látogatott Paksra, és nagy csatában 2-1-re nyertek a hazaiak. Érdekesség, hogy mindkét találatot Simon szerezte, aki tavasszal még a PMFC-t erősítette. A legutóbbi fordulóban pedig a Puskás Akadémia FC-t ütötte ki a Paks, Simon ezen a találkozón háromszor volt eredményes.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek