hu en
2013. Március 04. 10:00  -  Acsai N. Ferenc   -   Fotó: vidi.hu/Kupeczik Krisztián
BEHARANGOZÓ
A Ligakupa elődöntőjébe juthatunk

Szerdán a Loki vendégeként lépünk pályára a Ligakupa negyeddöntőjének második mérkőzésén, szombaton bajnokit játszunk Vácon az Eger ellen. A Vidi II a III. Kerülethez, a Puskás Akadémia FC Kozármislenybe látogat.

Ligakupa negyeddöntő (második mérkőzés)

2013. március 6. szerda, 18.00: DVSC - Videoton FC (TV: SPORT 1)

Szerdán este Debrecenben lépünk pályára és minden esélyünk megvan, hogy kiharcoljuk a továbbjutást a bajnok ellen. A 2012-2013-as szezonban már negyedszer találkozunk a Lokival, eddig mindhárom meccset megnyertük. Júliusban a Szuperkupa döntőjében tizenegyesekkel, az októberi bajnokin 3-1-re, két héttel ezelőtt, a Ligakupa negyeddöntő első találkozóján pedig 1-0-ra nyertünk.

OTP Bank Liga, 19. forduló

2013. március 9. szombat, 16.00: Eger FC - Videoton FC (TV: SPORT 1)

Szombaton folytatódik a bajnokság, a Honvéd után az Egerrel is idegenben találkozunk, ám nem Egerben, hanem Vácon. Ősszel a Sóstói Stadionban az utolsó percekben fordítottuk meg a mérkőzést és nyertünk 2-1-re. Az újonc csapat kispadján a téli szünet alatt váltás történt, Simon Antal helyére Mészáros Ferenc érkezett, de adminisztrációs problémák miatt a múlt heti, Diósgyőr elleni szezonnyitón - melyen 1-0-ra kikaptak - még nem ő ült a kispadon. Az Eger jelenleg a 15., azaz kieső helyen áll, hátránya kilenc pont a 14. Pápával szemben.

NB III Duna csoport, 17. forduló

2013. március 9. szombat, 14.30: III. Kerületi TVE - Videoton FC II

Döntetlennel kezdte a tavaszt Komjáti András csapata szombaton, Felcsúton a Pénzügyőr ellen játszottak 1-1-et, ezzel továbbra is másodikak a táblázaton a Budaörs mögött. A tizenegyedik helyen álló, múlt héten szabadnapos óbudai gárdát ősszel 4-0-ra vertük.

NB II Nyugati csoport, 17. forduló

2013. március 9. szombat, 14.30: Kozármisleny - Puskás Akadémia FC

A Puskás Akadémia FC 2-1-re győzött a nyitányon, hat ponttal vezetik a Nyugati csoportot. A harmadik helyen álló Kozármisleny vendégei lesznek Benczés Miklós tanítványai szombat délután, akiket ősszel 2-1-re vertek meg a fiatalok Felcsúton.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek