hu en
2013. Március 09. 18:11  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu/Kupeczik Krisztián
José Gomes szerint is fantasztikusan játszott ma a csapat

A két vezetőedző a mérkőzés után értékelte a látottakat.

José Gomes: "Jól kezdtük a meccset, próbáltuk azt a játékot játszani, amit elterveztünk. A pálya talaja nem mindig tette ezt lehetővé, sokszor kiszámíthatatlanul pattogott a labda. Több helyzetet is sikerült kialakítanunk, fantasztikusan játszottak a srácok, megérdemlik a dicséretet. Miután sokan kérdeztek Juhász Rolandról, így megragadnám az alkalmat, hogy elmondjam, Roli kitűnő formában és nagyszerű fizikai állapotban van, ha tehát a szövetségi kapitánynak szüksége van egy kitűnő belső védőre, nyugodt szívvel számíthat Rolandra. Mivel szerdán 90 percet végigjátszott Debrecenben - hosszú idő után először - ezért úgy láttam jónak, ha ma pihen. De ismétlem, Juhász tökéletes formában van ahhoz, hogy Egervári Sándor rendelkezésére álljon. Kiváló labdarúgó, aki nagyon fontos tagja a csapatnak."

Mészáros Ferenc: "Tudtuk, hogy az első félidőben nagyon nekünk fog jönni a Videoton FC. Arra viszont nem számítottunk, hogy két pontrúgást követően fog két gólt szerezni a fehérvári csapat. Úgy érzem, néha tudtuk kompenzálni a Videoton FC technikai és gyorsasági fölényét. A kapu előtt megmutatkozott a fehérvári csapat minőségi fölénye. Kevés reményünk maradt a bentmaradásra, a Paks elleni találkozó az utolsó esélyünk."

CÍMKÉK
José Gomes 2012-2013 OTP Bank Liga NB I Egri FC - Videoton FC
Hírek
Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek