hu en
2013. Március 10. 11:20  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu/Kupeczik Krisztián
Álvaro Brachi: "Nagyon sokat tettünk a győzelemért"

Spanyol védőnk azt is elmondta, hogy a jövőben is szeretné gólokkal segíteni a csapatot, de az elsődleges feladata továbbra is az, hogy az ellenfelek támadóit megakadályozza a gólszerzésben.

"Nagyon boldogok vagyunk, hogy ismét jó játékkal, sok góllal tudtunk nyerni idegenben. Mindannyian sokat tettünk a győzelemért, ráadásul ezúttal nem csak az ellenfelünkkel kellett megküzdenünk, hanem a pálya talajával is. Nem emlékszem, hogy korábban játszottam volna hasonlóan rossz minőségű pályán, nagyon kellett koncentrálni, mert sokszor kiszámíthatatlanul megpattant a labda. Természetesen nagyon örülök, hogy sikerült ismét gólt szereznem, de a csapat győzelme a legfontosabb. Edzéseken és edzések után is rengeteget gyakorlom a szabadrúgásokat, bízom benne, hogy a jövőben is segíthetem hasonló gólokkal a Vidit, de az elsődleges feladatom továbbra is az lesz, hogy az ellenfelek támadóit megakadályozzam a gólszerzésben. Ma még élvezzük egy kicsit a szombati győzelmünket, de hétfőtől már a következő feladatunkra, a Haladás elleni bajnokinkra készülünk teljes intenzitással." - nyilatkozta honlapunknak Álvaro Brachi.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek