hu en
2013. Január 16. 14:00  -  Gyurina Zsolt   -   Fotó: vidi.hu
KARRIER
A gólerős Nagy Zsolt újabb megmérettetés előtt

A Vidi II balszélsője jó játékának köszönhetően tavasszal már a másodosztályban szerepelhet.

Májusban még csak 19 éves lesz Nagy Zsolt, aki az ősszel termelte a gólokat a Vidi II-ben, ennek eredményeként pedig igényt tartott rá a Puskás Akadémia.

"A karácsony előtti utolsó edzésen szólt edzőnk, Komjáti András, hogy nagy valószínűséggel a másodosztályban folytathatom. Mondanom sem kell, hogy nagyon boldog voltam a hír hallatán. Aztán januárban a reményeimből valóság lett, Benczés Miklósnál kezdhettem el a felkészülést. Több alkalommal játszottunk ellenük már edzőmérkőzést, így nem lesznek ismeretlenek a társak. Sokukat a felcsúti akadémiáról ismerem, Gajdos Zsolttal pedig fociztam egy csapatban. Az előző szezonban kétszer is egészen rangos meccseken viselhettem a Vidi mezét: Ligakupa-találkozón a Zalaegerszeg, illetve a Pápa ellen léptem pályára. Bár Zalaegerszegen az utolsó pillanatban két sárga lap után kiállítottak, sikerült győznünk, és úgy érzem, én is hozzátettem a magamét ahhoz a diadalhoz. A pápai meccsen pedig talán a szokásosnál is jobban ment a játék."

"Tizenhárom éve kezdtem el focizni. A szezon elején még mint balhátvéd vett számításba Komjáti András, később viszont már balszélsőként szerepeltem. Mindkét poszton jól érzem magam, igaz, középpályásként gyakrabban nyílik lehetőségem megcélozni a kaput - ennek az őszi szezonban az lett az eredménye, hogy nyolcszor is betaláltam. Persze tudom, hogy a másodosztályban aligha leszek kezdő eleinte, de minden erőmmel azon leszek, hogy minél hamarabb beilleszkedjek és alapemberré váljak a csapatban" - mondta el honlapunknak a nagy esélyről Nagy Zsolt.

CÍMKÉK
Nagy Zsolt
Hírek
Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek